20px

Oferte Sejur Charter Tunisia 2023

SEJUR CHARTER TUNISIA 2023
Tarife pentru doua persoane per camera, de la: 638

SEJUR CHARTER LITORAL VACANTA TUNISIA 2023⭐🐪

OFERTE SPECIALE SI EARLY BOOKING

Charter Tunisia in aprilie-mai-iunie-iulie-august-septembrie 2023

Statiuni Tunisia: HammametMonastir | Sousse

Charter Avion (click) - Sejur All Inclusive Tunisia 2023

La acest moment pentru a vedea oferta completa pentru Tunisia trebuie sa verificati atat destinatia Hammamet cat si Monastir. In fiecare din ecele doua casete se gasesc oferte din ambele destinatii, inclusiv din statiunea Susse

Zborul se efectueaza pe aeroportul din Monastir si se asigura transfer
(inclus in pret) catre toate statiunile

Profitati de reducerile Early Booking si Ofertele Speciale din anumite perioade

OFERTE CIRCUITE TUNISIA (click)

Zboruri Tunisia cu plecare din: Bucuresti | Cluj-Napoca | Craiova | Suceava
Timisoara | Oradea | Sibiu| Iasi

Tunisia este tara cea mai nordica a Africii situata intre desertul Sahara si Marea Mediterana, la 140 km de Sicilia. Tunisia este situata la jumatatea distantei dintre Oceanul Atlantic si valea Nilului.
Nord-vestul tarii este marginit de Tell-Muntii Atlas. Paralel cu tarmul marii pana la golful Bizerte se afla lantul muntilor Kroumirie cu 700–800 m inaltime, continuat cu dealurile Mogod cu o inaltime de 300–400 m care se termina cu Cap Blanc, un tarm stancos la mare.
O clima arida in sud, care devine mai umeda spre tarmul marii la nord, ceea ce explica zona asemanatoare stepei (cu veri fierbinti si ierni reci). Din Tunisia centrala spre sud domina o clima tipica desertului. Temperatura medie este in ianuarie 10 °C iar in august 26 °C. In sudul Muntilor Atlas domina tot timpul anului o clima calda uscata cu putine precipitatii, temperaturile atingand 45 °C. Diferentele cele mai mari de temperatura sunt in zona Saharei - vara cu 50 °C, iar iarna atingand temperatura de inghet. Dinspre Sahara bate vantul siroco (scirocco), un curent de aer uscat si fierbinte. Precipitatiile anuale in nord sunt cuprinse intre 500-1.000 mm in apropiere de coasta marii, ating 1.500 mm in munti, iar in sud sunt 200 mm pe an

Important de stiut pentru calatoria catre Tunisia:

Toti cetatenii care intra in Tunisia trebuie sa respecte urmatoarele masuri:

1. Persoanele care au efectuat schema completa de vaccinare si au varsta de peste 18 ani trebuie sa prezinte un certificat de vaccinare sau o dovada care atesta efectuarea schemei de vaccinare impotriva virusului SARS-CoV-2.
Se considera schema completa de vaccinare impotriva virusului SARS-Cov-2 dupa o perioada de cel putin 28 de zile pentru vaccinul «JANSSEN» si cel putin 7 zile pentru celelalte vaccinuri.

2. Persoanele care nu au efectuat schema de vaccinare si au varsta de peste 18 ani trebuie sa prezinte rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru COVID-19, avand un cod QR, a carui valabilitate sa nu depaseasca 48 de ore de la data inregistrarii calatoriei sau, dupa caz, al unui test rapid (TDR-Ag), avand un cod QR, a carui valabilitate sa nu depaseasca 24 de ore de la data inregistrarii calatoriei. De asemenea, aceste persoane trebuie sa respecte masura autoizolarii pentru o perioada de 5 zile.

3. Obligatia de a se supune realizarii unor teste aleatorii RT-PCR sau TDR-Ag la intrarea pe teritoriul Tunisiei, iar pasagerii detectati pozitiv trebuie sa respecte masura autoizolarii pentru o perioada de 5 zile. In cazul aparitiei simptomelor, perioada se va prelungi la 7 zile.

4. Persoanele care sosesc pe teritoriul Tunisiei in scopuri medicale au obligatia de a obtine, in prealabil, autorizarea de la serviciile competente din cadrul Ministerului Sanatatii.

5. Pe toata durata calatoriei, se impune respectarea masurilor de preventie si, in special, a celor referitoare la distantarea fizica si purtarea mastii de protectie.

vezi mai mult

Descoperiti Tunisia - Video

Solicita oferta