20px

OFERTE VACANTA IN BUCOVINA

Oferte de cazare in Bucovina
Bucovina: Vechi si nou, traditie si modernism

Oferte cazare in Bucovina, toamna-iarna 2020-2021✅

Bucovina este situata in nord-estul Romaniei - intre Muntii Carpati si Prut, in partea de nord a regiunii Moldovei, invecinata cu Ucraina.
Bucovina rivalizeaza Transilvania cand vine vorba de folclor, frumusete naturala si istorie uimitoare. Amplasata pe dealurile rulante din nordul Moldovei este regiunea Bucovinei, care este locul unuia dintre cele mai mari comori de arta ale lumii: patrimoniul mondial UNESCO al Manastirilor Pictate din Bucovina ..
Turistii pot petrece patru sau cinci zile. Exista atat de multe lucruri de facut si de vazut incat nici doua saptamani nu sunt suficiente: ciclism, camping, pescuit, drumetie, plimbari prin natura, schi, fauna salbatica si vizionarea pasarilor, sute de locuri pentru a explora, muzee si multe altele.
Bucovina este o regiune istorica care acopera o suprafata de 10.441 km² care acopera orasele adiacente din: Radauti, Suceava, Gura Humorului, Campulung Moldovenesc, Siret si Vicovu de Sus în România si Cernauti, Cozmeni, Zastavna, Vascauti pe Ceremus, Wizhnitz, Sadagura si Storojint în Ucraina.
Cea mai buna perioada pentru a vizita Bucovina este decembrie si din aprilie pana in octombrie
Clima temperat-continentala cu veri calde si ierni reci si inzapezite.

Gura Humorului Bucovina

de la 45
2 adulti/camera/noapte

Vatra Dornei Bucovina

de la 50
2 adulti/camera/noapte

Voronet Bucovina

de la 61
2 adulti/camera/noapte

Manastirea Voronet 2020

reduceri-early-booking

Bucovina vazuta de sus

Solicita oferta