20px

OFERTE VACANTA IN DELTA DUNARII 2021

VACANTA IN DELTA DUNARII 2021

Oferte cazare in Delta Dunarii 2021

Delta Dunarii nu este doar a doua cea mai mare delta de pe planeta, dar, de asemenea, este cea mai bine conservata delta de pe continentul european.
Biodiversitatea sa este apropiata de cea a Marii Bariere de Corali din Australia.
Peste 5.000 de specii de plante si animale au fost identificate în Delta Dunarii. Este foarte probabil ca numarul de animale si plante din delta este mult mai mare, luand în considerare diferitele tipuri de habitate existente în acest loc unic.
Delta Dunarii a fost inclusa în patrimoniul mondial UNESCO în anii 1990 si mai multe zone se afla în afara zonelor de acces pentru public

Cazare Murighiol Delta Dunarii

de la 45
2 adulti/camera/noapte

Cazare Tulcea Delta Dunarii

de la 41
2 adulti/camera/noapte

Cazare Sulina Delta Dunarii

de la 42
2 adulti/camera/noapte

Cazare Sfantu Gheorghe Delta Dunarii

de la 71
2 adulti/camera/noapte

Cazare Jurilovca Delta Dunarii

de la 104
2 adulti/camera/noapte

In prezent, mai mult de  50% din delta este intacta, iar întreaga zona este împartita în zone în care turismul, pescuitul si vânatoarea sunt controlate strict.
În afara de fauna si flora bogata, aveti, de asemenea, posibilitatea de a admira peisaje unice, uluitoare în Delta Dunarii. Peisaje au fost clasificate în 12 tipuri de habitate diferite, variind de la zone acvatice adanci pana la paduri ce cresc in zonele cu grinduri.
Delta marcheaza sfârsitul drumului pentru Dunare, chiar înainte de a curge în Marea Neagra. Este necesar de mentionat ca Dunarea este unica datorita faptului ca, în timpul calatoriei sale din Germania în România, trece prin noua tari si patru capitale europene, si anume Viena, Bratislava, Budapesta si Belgrad.

Cazare Crisan Delta Dunarii

de la 79
2 adulti/camera/noapte

Cazare Mahmudia Delta Dunarii

de la 57
2 adulti/camera/noapte

Cazare Nufaru Delta Dunarii

de la 59
2 adulti/camera/noapte

Delta Dunarii vazuta de sus

Solicita oferta