20px

VACANTA LA MUNTE - EURO PARK - FUNDATA, BRASOV

COMPLEX TURISTIC EURO PARK
UN COLT DE RAI SCULPTAT IN MUNTI

Despre Complex Turistic Euro Park - Fundata

Situat intr-o zona montana, unde crestele montane saruta cerul albastru nesfarsit,  complexul Euro Park va asteapta sa va descoperiti propria oaza de liniste, propriul colt de rai. Aceasta statiune va va uimi prin frumusetea naturala si peisaje, prin calitatea aerului, prin posibilitatea de a experimenta linistea absoluta si deconectarea de cotidian.

Un resort complex, Euro Park este locul in care te vei relaxa, te vei bucura de serviciile atent personalizate pe nevoile tale, te vei rasfata cu preparate culinare apetisante, si activitati outdoor. Vei avea parte de aventura si te vei bucura de frumusetea neatinsa a locului, fiind, in acelasi timp, aproape de cele mai iubite atractii turistice pe care le ofera aceasta zona montana.

Ofera vile moderne cu zona de relaxare pe colt, TV cu ecran plat cu canale prin cablu si balcon. Se ofera gratuit acces WiFi in toate zonele publice, precum si halate de baie si papuci.

SEJUR 5 NOPTI - CAZARE COMPLEX TURISTIC EURO PARK

 TARIF CAMERA DUBLA / SEJUR 5 NOPTI / REGIM MASA SPECIFICAT
MIC DEJUN
MIC DEJUN + CINA/PRANZ  MIC DEJUN + PRANZ + CINA
999 RON
1.499 RON 1.999 RON


Pachetele includ:
5 nopti cazare in camera dubla, cu regimul de masa specificat; acces la facilitati: terenuri de sport, billiard, zona BBQ.

width: 100%, height:5px

OFERTE IARNA 2020 - 2021

width: 100%, height:5px

Pezentare Complex Turistic Euro Park - Fundata, jud. Brasov

Solicita oferta