20px

VACANTE EXOTICE PUNTA CANA - REPUBLICA DOMINICANA 2022

VACANTE EXOTICE PUNTA CANA 2022
Tarif vacanta exotica Punta Cana pentru doua persoane, de la: 212355

VACANTE CHARTER (zbor direct) PUNTA CANA, REPUBLICA DOMINICANA 2022
PERIOADA DE CALATORIIE: OCTOMBRIE 2022 - IANUARIE 2023, SEJUR 7/14 NOPTI

VEDETI (click) TOATE OFERTELE DE VACANTA IN PUNTA CANA

Situata in mijlocul Marilor Antile, intre Oceanul Atlantic si Marea Caraibilor, Republica Dominicana ocupa centrul si estul insulei Hispaniola (una dintre cele mai mari insule din Arhipelagul Antilelor Mari, Caraibe), pe care o imparte cu statul Haiti. Insula a fost numita dupa descoperirea sa de catre Cristofor Columb, fiind declarata, la momentul acela, cel mai frumos pamant din Lumea Noua. Un decor muntos de o frumusete rara caracterizeaza coastele insulei, cel mai inalt punct al sau fiind varful Pico Duarte. Povestile descoperii insulei si ospitalitatea localnicilor vin in completarea caracteristicilor principale ale insulei (hoteluri de cea mai inalta calitate, plaje cu nisip alb, ape turcoaz si vegetatie tropicala abundenta) pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura de o vacanta de vis.
Punta Cana: Localizata in sud-estul insulei, coasta acesteia este pentru multi simbolul Caraibilor, avand plaje splendide cu nisip alb marginite de palcuri dense de palmieri, zile insorite pe tot parcursul anului, paduri tropicale, munti presarati de cascade spectaculoase. Avand forma unei peninsule, zona este marginita la nord de Oceanul Atlantic, iar la sud de Marea Caraibelor. Cele mai exclusiviste hoteluri sunt situate chiar in prima linie de plaja si va rasfata cu o vasta oferta all inclusive. Plajele usor inclinate, care se intind de la Cabeza de Toro pana la Plaja Macao si programul bogat de divertisment pentru copii vor asigura o vacanta placuta si confortabila si pentru cei mici. Punta Cana are totusi mult mai multe de oferit. Printre acestea numim o multitudine de terenuri de golf world class, bucataria exotica deosebita, varietatea arhitecturii, dar si interiorul insulei, unde puteti invata despre stilul de viata dominican, departe de zonele turistice (transferul catre interiorul insulei se realizeaza cu autobuz sau jeep, de la aeroport)

Pachetele includ:

Bilete de avion;
Taxe de aeroport;
Catering;
Bagaj de cala maxim 25 kg si bagaj mic de mana (maxim 4kg - nu se accepta trollere mici);
Transfer aeroport-hotel-aeroport;
7 nopti cazare in tipul de camera si cu tipul de masa specificate la hotelul ales;

 

Orar de zbor (GULLIVAIR, zbor direct):

TUR
Bucuresti - Punta Cana: 00:55 - 07:00
RETUR
Punta Cana - Bucuresti: 02:30 - 18:45

Informatii de calatorie in Republica Dominicana in contextul Covid-19

Documente de calatorie in Republica Dominicana pentru cetatenii romani:
        - pasaport: Toti cetatenii straini care intra in Republica Dominicana, exclusiv in scopuri turistice, trebuie sa aiba un pasaport valabil in timpul sederii si plecarii din tara.
        - bilet de avion dus-intors;
       
- o adresa in Republica Dominicana (a hotelului sau apartamentului in care urmeaza sa locuiasca in primele zile);
        -
dovada de solvabilitate financiara suficienta pentru a acoperi cheltuielile pe durata sederii (numerar sau un extras de cont);
        -
card Turistic: Compania aeriana poate include acest card in pretul biletului de avion sau se plateste in aeroport: 10 USD sau 10 Euro;
          - E-ticket: https://eticket.migracion.gob.do/
          - test molecular tip PCR cu rezultat negativ pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu 72 ore anterior zborului sau dovada efectuarii vaccinului pentru COVID-19, cu respectarea urmatoarelor conditii:

Urmatoarele masuri sunt aplicabile in zonele publice:
Se mentine utilizarea obligatorie a mastilor de fata, spalarea frecventa a mainilor si respectarea distantei fizice, precum si celelalte protocoale sanitare in vigoare.
Persoanele pot fi primite doar pana la 75% din capacitatea totala a unitatilor de uz public, intotdeauna cu respectarea protocoalelor sanitare.
Pentru celebrarea activitatilor care presupun participarea a unui numar ridicat de persoane trebuie obtinuta autorizatia Ministerului Sanatatii Publice si Asistentei Sociale.
Interzicerea vanzarii bauturilor alcoolice in magazinele alimentare, discoteci, baruri, cazinouri si centre de distractie se aplica de luni pana vineri dupa ora 12:00 si sambata si duminica dupa ora 2:00.
In toate cazurile enumerate mai jos, persoanele cu varsta de peste 12 ani trebuie sa prezinte un act de identitate si  certificatul de vaccinare cu cel putin doua doze de vaccin impotriva COVID-19, ambele in original sau in copie fizica sau digitala lizibila, autoritatii private sau persoanei desemnate in acest scop:
 - pentru frecventarea cu prezenta fizica a locurilor de munca in spatii inchise si cu utilizare colectiva, a centrelor de studii de toate nivelurile, publice sau private;
 - pentru utilizarea oricarui mijloc de transport public, urban sau interurban.
 - pentru a intra in restaurante, baruri, magazine alimentare, discoteci, cluburi, centre comerciale, magazine, cazinouri, sali de sport, centre sportive si orice alt centru de divertisment.

vezi mai mult

width: 100%, height:5px

Video Punta Cana - Republica Dominicana

Solicita oferta