20px

VACANTE EXOTICE PUNTA CANA - REPUBLICA DOMINICANA 2021

VACANTE EXOTICE PUNTA CANA 2021
Tarif pe camera, pentru doua persoane, de la: 2358

 VACANTE CHARTER (zbor direct) PUNTA CANA, REPUBLICA DOMINICANA
MARTIE-APRILIE 2021, SEJUR 7/14 NOPTI

OFERTE SPECIALE CU REDUCERI DE PANA LA 30%
VEDETI (click) TOATE OFERTELE DE VACANTA IN PUNTA CANA
APRILIE-MAI-IUNIE 2021
Plecari (cursa charter, zbor direct) in datele: 23.04, 30.04, 07.05, 14.05, 21.05, 28.05, 10.06 si 20.06.2021

ORAR ZBOR:
TUR
Bucuresti - La Romana: 23:55 - 07:00 (+1)
RETUR
La Romana - Bucuresti: 22:00 - 17:00 (+1)

Situata in mijlocul Marilor Antile, intre Oceanul Atlantic si Marea Caraibilor, Republica Dominicana ocupa centrul si estul insulei Hispaniola (una dintre cele mai mari insule din Arhipelagul Antilelor Mari, Caraibe), pe care o imparte cu statul Haiti. Insula a fost numita dupa descoperirea sa de catre Cristofor Columb, fiind declarata, la momentul acela, cel mai frumos pamant din Lumea Noua. Un decor muntos de o frumusete rara caracterizeaza coastele insulei, cel mai inalt punct al sau fiind varful Pico Duarte. Povestile descoperii insulei si ospitalitatea localnicilor vin in completarea caracteristicilor principale ale insulei (hoteluri de cea mai inalta calitate, plaje cu nisip alb, ape turcoaz si vegetatie tropicala abundenta) pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura de o vacanta de vis.
Punta Cana: Localizata in sud-estul insulei, coasta acesteia este pentru multi simbolul Caraibilor, avand plaje splendide cu nisip alb marginite de palcuri dense de palmieri, zile insorite pe tot parcursul anului, paduri tropicale, munti presarati de cascade spectaculoase. Avand forma unei peninsule, zona este marginita la nord de Oceanul Atlantic, iar la sud de Marea Caraibelor. Cele mai exclusiviste hoteluri sunt situate chiar in prima linie de plaja si va rasfata cu o vasta oferta all inclusive. Plajele usor inclinate, care se intind de la Cabeza de Toro pana la Plaja Macao si programul bogat de divertisment pentru copii vor asigura o vacanta placuta si confortabila si pentru cei mici. Punta Cana are totusi mult mai multe de oferit. Printre acestea numim o multitudine de terenuri de golf world class, bucataria exotica deosebita, varietatea arhitecturii, dar si interiorul insulei, unde puteti invata despre stilul de viata dominican, departe de zonele turistice (transferul catre interiorul insulei se realizeaza cu autobuz sau jeep, de la aeroport)

Informatii de calatorie in Republica Dominicana in contextul Covid-19

Turistii romani care calatoresc in Republica Dominicana NU AU obligatia de a intra in izolare/carantina la intoarcerea din vacanta! NU este necesar test PCR la retur. (conform Hotararea 17 din 14.03.2021). Lista AICI
RESTRICTII DE INTRARE PE TERITORIUL NATIONAL
:

Incepand cu luna iulie 2020, s-au ridicat restrictiile si s-au redeschis frontierele Republicii Dominicane, precum si aeroporturile din acest stat.

In prezent nu se mai solicita prezentarea rezultatului unui test pentru infectia cu SARS-CoV-2 la intrare, Insa cetatenilor straini li se va masura temperatura corporala, in mod aleatoriu.

Astfel, prezentarea testului molecular tip PCR pentru infectia cu SARS-CoV-2 a fost inlocuita cu obligatia completarii unui formular digital. Incepand cu luna noiembrie 2020, a fost creat Portalul de Tichet Electronic pentru intrarea si iesirea din Republica Dominicana. Acest Portal va fi unica modalitate de Inregistrare a datelor solicitate de catre Directia Generala pentru Migratie, Directia Generala a Vamilor si Ministerul Sanatatii Publice pentru toate iesirile si intrarile din/In Republica Dominicana, atat pentru cetatenii dominicani, cat si pentru cetatenii straini. Acest formular digital Inlocuieste orice alt tip de formular utilizat anterior. In perioada 29 noiembrie 2020 - 1 ianuarie 2021, se va permite utilizarea ambelor formate (formularul fizic si cel digital), Insa Incepand cu luna ianuarie 2021, va fi obligatorie folosirea exclusiva a formularului digital.

Acest formular trebuie completat la urmatoarea pagina de internet: https://eticket.migracion.gob.do/, anterior trecerii prin zona de control pentru migratia pasagerilor. Totodata, aceasta pagina de internet contine informatii detaliate despre modalitatea In care trebuie completat formularul, In limbile engleza si spaniola.

De asemenea, autoritatile locale au pus la dispozitia cetatenilor straini o pagina utila cu Intrebari frecvente: https://viajerodigital.mitur.gob.do/

Desi frontierele nu sunt Inchise, NU se recomanda petrecerea de sejururi turistice In Republica Dominicana In aceasta perioada! Ambasada Romaniei la Bogota recomanda cetatenilor romani sa evite deplasarea In Republica Dominicana. 

MASURI PE PLAN INTERN:

  • In toata tara sunt impuse restrictii de circulatie. Incepand cu luna septembrie a.c., Guvernul a anuntat restrangerea circulatiei Intre orele 21:00 – 5:00 In timpul saptamanii si 19:00 – 5:00 In weekend.
  • Plajele publice sunt Inchise.
  • Se recomanda respectarea distantarii fizice si folosirea mastilor si a manusilor.
  • Incepand cu luna octombrie, institutiile au Inceput sa desfasoare activitatea cu publicul.
  • Redeschiderea turismului s-a efectuat Incepand cu luna octombrie. Toate hotelurile trebuie sa respecte protocoalele de bio-securitate si sa fie pregatite sa trateze turistii care sunt depistati pozitiv cu virusul SARS-CoV-2.

Masurile mentionate se aplica pana la noi dispozitii.

Date de contact ale misiunilor Romaniei In Republica Dominicana – AICI

vezi mai mult

width: 100%, height:5px
Video Punta Cana - Republica Dominicana
Solicita oferta