20px

VACANTE EXOTICE REPUBLICA CAPULUI VERDE 2022

VACANTE EXOTICE REPUBLICA CAPULUI VERDE 2022

VACANTE CHARTER REPUBLICA CAPULUI VERDE 2022
PLECARI: NOIEMBRIE, DECEMBRIE 2022 si IANUARIE 2023, SEJUR 7 NOPTI

Pachetele includ: transport, transfer hotel, cazare 7 nopti si masa,
Republica Capului Verde

VEDETI (click) TOATE OFERTELE DE VACANTA IN REPUBLICA CAPULUI VERDE

Informatii de calatorie in Republica Capului Verde in contextul Covid-19

CONDITII DE INTRARE PE TERITORIUL NATIONAL:
Persoanele care sosesc in acest stat pe cale aeriana sau maritima trebuie sa prezinte un test molecular (tip RT-PCR) cu rezultat negativ pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maxim 72 ore anterior imbarcarii in aeronava/nava.
Copiii cu varsta de pana la 7 ani sunt exceptati de la masura prezentarii testului molecular tip (RT – PCR) pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2.
CONDITII DE PARASIRE A TERITORIULUI NATIONAL:
Toti pasagerii care parasesc Capul Verde trebuie sa detina un certificat medical din care sa rezulte ca au fost testati (tip RT-PCR), cu cel mult 72 de ore anterior, pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, iar rezultatul este negativ.
Tranzitul international este permis, in functie de conditiile de acces in statele de destinatie.

vezi mai mult

Video Sal, Cap Verde - Africa

Cabo Verde, Republica Capului Verde, este situata in largul coastelor Africii de Vest, la sud de arhipelagul portughez Madeira, in Oceanul Atlantic.

Insulele, anterior desertice, au fost descoperite de navigatorii portughezi, in secolul al XV-lea si au fost colonizate de acestia.

Cele zece insule mai mari si cinci insulite mici, care alcatuiesc Capul Verde, variaza ca peisaj, de la lanturi muntoase, la plaje salbatice superbe, facand din acest teritoriu o destinatie neobisnuita, dar foarte atractiva pentru cei care cauta mereu locuri noi de vizitat.

Insulele sunt, bineinteles, un amestec fascinant de influente portugheze si africane, cum se poate observa in arhitectura cladirilor, in stilurile muzicale (aici au luat nastere cantecele triste ale Cesariei Evora) si mai ales in cultura locala.

Insula Sal este o insula de origine vulcanica si are un statut climatic special, fiind binecuvantata cu 350 de zile insorite pe an. Isi atrage vizitatorii cu peisaje incantatoare, plaje linistite si obiective turistice deosebite, cum este The Blue Eye - o laguna interioara, prinsa intr-o formatie stancoasa, de origine vulcanica, adanca de circa 50 m, in care soarele se reflecta in mod spectaculos printr-o deschidere in partea superioara si accesul turistilor se face printr-un tunel, laguna fiind deschisa pentru diving; langa aceasta laguna interioara exista o piscina naturala, delimitata de stancile ce ies din apele oceanului.

Statiunile turistice de aici s-au dezvoltat intr-un mod plin de viata si pun la dispozitie resorturi luxoase, cu standarde europene, oferind inclusiv animatie si posibiltati pentru practicarea sporturilor tersestre si nautice (scufundari, surfing, hiking sau calarie).

Solicita oferta