20px

OFERTE VACANTE EXOTICE BARBADOS 2022

VACANTA BARBADOS 2022

OFERTE SPECIALE VACANTA SI REZERVARI BARBADOS 2022⭐
Pachetele includ sejur 7 nopti cazare Barbados

PLECARI CHARTER DIN BUCURESTI
SEZON IARNA-PRIMAVARA 2022

VEDETI (click) OFERTA PENTRU TOATE PLECARILE VACANTA BARBADOS
(selectati luna dorita)

 Barbados este o tara insulara situat intre Marea Caraibelor si Oceanul Atlantic. Face parte din Antilele Mici.
ISTORIA: primii locuitori din Barbados erau amerindieni nomazi. Trei valuri au imigrat pe drumul catre America de Nord. Primul val a fost format de un grup de agricultori, pescari si olari care au ajuns in canoe din valea fluviului Orinoco, in Venezuela, in jurul anului 350. Populatia arawak a fost al doilea grup care a migrat dinspre America de Sud in anul 800. In secolul al XIII-lea, caraibienii au venit dinspre America de Sud in al treilea val de imigranti deplasand cele doua populatii anterioare si traind izolati pe insula.

Informatii de calatorie in Barbados in contextul Covid-19

- Toti calatorii trebuie sa completeze online, cu cel mult 72 de ore anterior sosirii, formularul  Embarkation/Disembarcation Form (ED Form), disponibil la: www.travelform.gov.bb.
- La intrare trebuie prezentat rezultatul negativ al unui test molecular pentru infectia cu SARS-CoV-2, efectuat la un laborator, cu cel mult 72 de ore anterior intrarii. Buletinul de analiza trebuie sa fie nominal. Rezultatul trebuie incarcat online sau trimis prin email la adresa pcrtest@visitbarbados.org, printat si prezentat la sosire.
- La intrare se aplica protocoale diferentiate in functie de nivelul de risc. Categoria de risc a unui calator este determinata fie in functie de locul de origine al calatoriei, fie cel de tranzit, fiind luat in considerare statul cu cea mai ridicata categorie de risc in care persoana respectiva a fost in ultimele 21 de zile. Statele care inregistreaza un numar de cazuri mai mare de 10.000 in interval de 7 zile intra in categoria de risc ridicat. Autoritatile din Barbados iau in considerare raportarile Organizatiei Mondiale a Sanatatii, disponibile la adresa https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019/situation-reports/. Conform acestora, Romania este in categoria statelor de risc ridicat. Statele incluse in diferite categorii de risc pot fi reclasificate, pe baza datelor OMS, la fiecare 2 saptamani.
- Persoanele provenind din state de risc ridicat, care detin un rezultat negativ al testarii, trebuie sa ramana sub observatie timp de 7 zile de la intrarea in tara. Cheltuielile trebuie asumate de calatori. In interval de 4-5 zile de la sosire, persoanele vor fi retestate si, in cazul in care rezultatul se mentine negativ, beneficiaza de libertate de miscare. In cazul unui rezultat pozitiv, vor fi plasate in izolare la hotel sau intr-o institutie de stat, special desemnata.
- Acest protocol se aplica, din 30 mai 2021, si calatorilor nevaccinati, indiferent de categoria de risc a statului din care provin.
- Incepand cu luna mai 2021, se aplica un protocol de intrare personalizat pentru persoanele care s-au vaccinat, cu cel putin 2 saptamani inainte de intrarea in Barbados, folosind unul din vaccinurile aprobate de autoritatile din Barbados, respectiv AstraZeneca, Moderna, Pfizer-BioNTech si Johnson&Johnson. Protocolul consta in: prezentarea unui rezultat negativ al unui test molecular pentru infectia cu SARS-CoV-2 efectuat cu cel mult 72 de ore inainte de sosire, prezentarea dovezii de vaccinare, efectuarea unui test rapid la sosire, utilizarea transportului autorizat catre locul de cazare, ramanerea in izolare la locul de cazare 1-2 zile pana la primirea rezultatului testului rapid.

- Detalii despre proceduri, inclusiv clasificarea statelor si o sectiune de intrebari frecvente, sunt disponibile pe site-urile https://www.visitbarbados.org/covid-19-travel-guidelines-2020 si https://gisbarbados.gov.bb/blog/covid-19-protocols-for-the-tourism-sector/. Persoanele care se afla in situatii speciale, nementionate in protocoalele elaborate de autoritatile locale, pot solicita mai multe clarificari Ministerului Sanatatii, la adresa de email cmo@health.gov.bb, cu cel putin 72 de ore inainte de calatorie.

 Incepand de vineri, 13 august 2021, pentru trecerea frontierelor de stat, la nivelul tarilor UE, vor fi recunoscute ca documente doveditoare ale vaccinarii, trecerii prin boala si ale rezultatului negativ al unui test RT-PCR doar certificatele digitale, documente ce contin un cod QR si care pot fi eliberate foarte usor accesand site-ul https://vaccinare-covid.gov.ro/

vezi mai mult

OFERTE CAZARE BARBADOS

Video Barbados vazut de sus

Harta Barbados

Solicita oferta