20px

Oferte Sejururi si Vacante Exotice Bali, Indonezia 2023

SEJURURI EXOTICE BALI, INDONEZIA 2023
Tarife pentru camera dubla, doua persoane, vacanta Bali, de la: 3980

OFERTE SEJURURI, VACANTE SI REZERVARI INDONEZIA, BALI 2023⭐
Pachetele cuprind sejur intre 7 si 10 nopti cazare Indonezia, Bali

VEDETI (click) OFERTA PENTRU TOATE PLECARILE SEJUR INDONEZIA, BALI
Aprilie-Mai-Iunie-Iulie-Septembrie-Octombrie-Noiembrie 2023, Ianuarie-Februarie 2024

(selectati luna dorita)

Bali, situata în Indonezia, este o insula cunoscuta pentru plajele sale frumoase, junglele luxuriante si cultura bogata. Este adesea denumita „Insula Zeilor” si este o destinatie turistica populara pentru templele, dansurile si ceremoniile traditionale si mancarea delicioasa. Vizitatorii se pot bucura de activitati precum înot, surfing, scufundari si snorkeling, precum si relaxare si întinerire la unul dintre numeroasele spa-uri sau retrageri de yoga. Bali este, de asemenea, un loc popular pentru cumparaturi, cu piete si magazine care vand totul, de la tesaturi traditionale batik la mestesuguri si suveniruri facute local. Pentru cei interesati de istorie si cultura, Bali ofera multe temple si palate de explorat, precum si sate traditionale care prezinta obiceiurile si modul de viata unic al insulei. În general, Bali este un loc în care poti gasi un echilibru între aventura, cultura si lux într-un paradis tropical.
Insula este, de asemenea, renumita pentru privelistile sale uimitoare la apus de soare si pentru cluburile de plaja de renume mondial.
Cel mai bun moment pentru a calatori in Bali este din aprilie pana in octombrie, in timpul sezonului uscat, când vremea este insorita si placuta, iar marea este calma pentru activitati acvatice. Aceasta perioada inregistreaza, de asemenea, mai putine ploi si umiditate mai scazuta, ceea ce il face sezonul turistic de varf in Bali

 

Informatii de calatorie in Indonezia in contextul Covid-19

Data ultimei actualizari: 25 noiembrie 2022
STARE DE URGENTA: NU

RESTRICTII DE INTRARE PE TERITORIUL NATIONAL:

A. Intrarea pe teritoriul Indoneziei:

1. Intrarea pe teritoriul Indoneziei se face in conformitate cu Circulara 22 din 2022 cu privire la calatoriile internationale, emisa de catre Autoritatea Nationala Anti-COVID-19, Circulara 24 emisa de catre Autoritatea Nationala Anti-COVID-19 privind calatoriile in interiorul tarii, ale caror prevederi se aplica incepand cu data de 25 august 2022, precum si Scrisoarea Circulara a Directiei Generale de Imigrari IMI-0700.GR.01.01, cu aplicare din 15 septembrie 2022. Se recomanda reconfirmarea eligibilitatii de intrare in Indonezia cu agentul de calatorie/compania aeriana, precum si cu Ambasada Indoneziei la Bucuresti.

Pe teritoriul Indoneziei pot intra urmatoarele categorii de cetateni straini:
    cetatenii straini posesori ai unei vize diplomatice sau de serviciu;
    cetatenii straini posesori ai unei vize turistice;
    cetatenii straini posesori ai unei vize de afaceri;
    cetatenii straini posesori ai unei vize de sedere temporara;
    cetatenii straini posesori ai unui permis de sedere diplomatic sau de serviciu;
    cetatenii straini posesori ai unui permis de sedere temporar (KITAS) sau permanent (KITAP);
    echipajele navelor de transport, cetatenii straini posesori ai Cardului de Calatorii de Afaceri Asia-Pacific Economic Cooperation (KPP-APEC) si posesorii de permise de mic trafic transfrontalier;
    cetatenii straini care calatoresc in baza aranjamentelor privind coridoarele bilaterale de transport;
    cetatenii straini care au obtinut un permis special in scris de la ministerele sau agentiile nationale indoneziene.

Cetatenii romani care calatoresc in Indonezia in scop turistic pot obtine viza la sosire (cost: 500 000 IDR, aproximativ 35 USD), in punctele de intrare, valabila 30 zile si care poate fi reinnoita, cu indeplinirea urmatoarelor conditii:
    detinerea unui pasaport valabil minimum 6 luni la momentul intrarii in Indonezia;
    detinerea unui bilet de calatorie dus-intors;
    dovada platii taxei de viza la intrarea in tara;
    dovada rezervarii si platii cazarii pentru minim patru zile.

Viza la sosire (visa-on-arrival) acordata in aceleasi conditii se aplica si cetatenilor romani care calatoresc in Indonezia pentru vizite oficiale sau care participa la evenimente internationale, intalniri de afaceri, achizitii de marfuri, intalniri oficiale si tranzit.

2. Accesul cetatenilor straini carora li se permite intrarea in Indonezia se va face numai cu aplicarea stricta a masurilor sanitare, in urmatoarele conditii:
    Porturi de intrare pe cale aeriana: Aeroporturile Soekarno Hatta Jakarta, Juanda, Java de Est; Ngurah Rai, Bali; Hang Nadim, Riau; Raja Haji Fisabililah, Riau; Sam Ratulangi, Sulawesi, Zainuddin Abdul Madjid, West Nusa Tenggara, Kualanamu, Sumatra de Nord, Sultan Hasanuddin, Sulawesi de Sud si Yogyakarta, Regiunea Speciala Yogyakarta, Sultan Iskandar Muda, Aceh; Minangkabau, Sumatra de Vest; Sultan Mahmud Badarrudin II, Sumatra de Sud; Adisumarmo, Java Centrala; Syamsuddin Noor, Kalimantanul de Sud; Sultan Aji Muhammad Sulaiman, Sepinggan, Kalimantanul de Est (acestea din urma destinate pentru cetatenii straini care participa la procesiunile Hajj si vor fi deschise in perioada 4 iunie - 15 august 2022 - lista aeroporturilor este actualizata constant).
    Porturi de intrare maritime: Toate porturile de intrare maritime sunt deschise.
    Porturi de intrare terestre: Aruk si Entikong, Kalimantan si Motaain, East Nusa Tenggara; Nanga Badau, Kalimantanul de Vest; Motamasin, NUsa Tenggara de Est, Wini, Nusa Tenggara de Est, Skouw, Papua si Sota, Papua - lista punctelor de trecere a frontierei este actualizata constant.
    Instalarea aplicatiei PeduliLindungi si completarea aplicatiei International e-Hac (prin PeduliLindungi);
    La sosirea in Indonezia, calatorii straini vor fi supusi unor controale pentru determinarea unor eventuale simptome specifice COVID-19 si a temperaturii corporale, fiind aplicabile urmatoarele masuri:
        daca persoanele in cauza nu prezinta simptome specifice COVID-19 si temperatura corporala nu depaseste 37,5 grade, nu este necesara efectuarea unui test PCR;
        in caz contrar, este necesara efectuarea unui test tip PCR pentru COVID-19.

3. Prevederi privind carantina:
    Pentru persoanele care au fost vaccinate cu schema completa (fara doza booster), persoanele care au o conditie medicala care nu permite vaccinarea impotriva COVID-19 si persoanele care au trecut prin boala, situatii dovedite in baza unui certificat emis de catre un medic care lucreaza in cadrul unui spital autorizat din tara de origine/plecare cu cel putin 14 zile inainte de ora plecarii, NU este necesara carantina.
    Persoanele nevaccinate NU pot intra pe teritoriul Indoneziei.
    Pentru persoanele care nu au schema completa de vaccinare se instituie masura carantinei pentru 5 zile, masura aplicabila pentru toate categoriile de cetateni straini.
    Calatorii cu varsta sub 18 ani trebuie sa respecte regimul de carantina aplicabil parintilor sau insotitorilor.
    Costurile asociate perioadei de carantina sunt suportate de catre cetatenii straini.

4. Prezentarea certificatelor de vaccinare COVID-19 in format fizic sau digital NU este necesara pentru cetatenii straini care se afla in urmatoarele categorii:
    detinatorii de vize diplomatice sau oficiale, in scopul calatoriilor oficiale sau vizite de stat, de la nivel ministerial in sus, si calatorii care intra in Indonezia in baza Aranjamentelor privind Coridoarele de Calatorie, aplicate in mod reciproc;
    calatorii straini care se deplaseaza catre un alt aeroport in interiorul tarii in vederea parasirii teritoriului Indoneziei si care sunt in posesia unui bilet de calatorie international si numai cu acordul prealabil al Autoritatii Medicale din aeroportul de plecare;
    persoanele cu varsta mai mica de 18 ani;
    persoanele care au incheiat carantina COVID-19 si care au fost declarate vindecate. Aceste persoane sunt obligate sa prezinte un certificat de trecere prin boala eliberat de un spital autorizat sau de catre Ministerul Sanatatii din tara de origine/plecare;
    persoanele care au o conditie medicala care nu permite vaccinarea impotriva COVID-19, in baza unui certificat emis de catre un medic care lucreaza in cadrul unui spital autorizat din tara de origine/plecare.

B. Calatoriile in interiorul Indoneziei:
Calatoriile in interiorul Indoneziei sunt conditionate de urmatoarele masuri obligatorii:

1. Persoanele cu varsta de peste 18 ani pot sa calatoreasca in interiorul tarii numai daca au primit cea de-a 3-a doza de vaccin (booster).
2. Cetatenii straini cu varsta de peste 18 ani care calatoresc pe teritoriul tarii in continuarea unei calatorii internationale trebuie sa fi primit cel putin doua doze de vaccin.
3. Persoanele cu varsta intre 6 si 17 ani care calatoresc pe teritoriul tarii trebuie sa fi primit cel putin doua doze de vaccin.
4. Cetatenii straini, cu varsta intre 6 si 17 ani, care calatoresc pe teritoriul tarii in continuarea unei calatorii internationale sunt exclusi de la obligatia prezentarii certificatului de vaccinare Covid-19.
5. Cetatenii straini, cu varsta de pana la 6 ani, sunt exclusi de la obligatia prezentarii certificatului de vaccinare Covid-19, daca cat sunt insotiti de catre parinti sau tutori care indeplinesc criteriile de vaccinare.
6. Persoanele care se incadreaza la punctele 1-5 de mai sus nu sunt obligate sa prezinte rezultatul unui test negativ, PCR sau antigen.
7. Persoanele care au o situatie medicala speciala sau comorbiditati care nu permit efectuarea vaccinului impotriva COVID-19 nu sunt obligate sa prezinte rezultatul unui test PCR sau antigen, dar trebuie sa prezinte certificatul medical emis de catre un spital din reteaua guvernamentala, care sa ateste incompatibilitatea persoanei cu vaccinul impotriva COVID-19.

vezi mai mult

OFERTE CAZARE INDONEZIA

OFERTA CIRCUITE INDONEZIA

Video Indonezia (Bali) vazuta de sus

Solicita oferta