20px

OFERTE VACANTE EXOTICE JAMAICA 2021-2022

VACANTA JAMAICA 2021-2022

OFERTE SPECIALE VACANTA SI REZERVARI JAMAICA 2021-2022⭐
Pachetele includ sejur 7 nopti cazare Jamaica, majoritatea cu regim de masa all inclusive

PLECARI CHARTER DIN BUCURESTI
SEZON TOAMNA-IARNA INTRE LUNILE NOIEMBRIE SI MARTIE

VEDETI (click) OFERTA PENTRU TOATE PLECARILE

 

Jamaica este o tara insulara din Marea Caraibilor, situata intre America Centrala si America de Sud, a treia cea mai mare insula din Antilele Mari si a cincea cea mai mare insula din Caraibe. Insula are o suprafata de 10.990 km² si se afla la 145 km sud de Cuba si 191 km vest de insula Hispaniola (Haiti si Republica Dominicana)

Informatii de calatorie in Jamaica in contextul Covid-19

 

- Incepand cu luna iunie, au fost ridicate restrictiile de intrare. Toti pasagerii care sosesc in Jamaica trebuie sa fie in posesia unei autorizatii de calatorie (https://www.visitjamaica.com/travelauthorization/). Companiile aeriene conditioneaza imbarcarea de prezentarea autorizatiei. Formularul poate fi completat cu cel mult 3 zile inainte de data sosirii.
- Toti calatorii cu varsta de peste 12 ani care sosesc din SUA trebuie sa prezinte dovada unui test molecular negativ efectuat la un laborator acreditat de Colegiul Patologilor Americani, cu cel mult 10 zile anterior intrarii in Jamaica.
- Autoritatile isi rezerva dreptul de a solicita retestarea. Calatorii trebuie sa ramana in izolare la locul de cazare pana la primirea rezultatelor.
- Se aplica carantina obligatorie la locul de cazare timp de 14 zile. Persoanele vaccinate complet sunt exceptate de la obligatia de a efectua carantina completa, durata perioadei de autoizolare depinzand de categoria in care se incadreaza persoana respectiva. Ca alternativa, persoanele vaccinate complet pot opta pentru realizarea unui test PCR si pot iesi din carantina in momentul primirii rezultatelor negative. Vizitatorii care intentioneaza sa stea in Jamaica mai putin de 2 saptamani isi vor petrece sederea integral in carantina, avand obligatia de a folosi transportul autorizat pentru deplasarea la aeroport. Se aplica criterii diferentiate de carantinare, in functie de categoria in care se incadreaza calatorii: 1) rezidenti; 2) turisti care se deplaseaza pe traseele desemnate Resilient Corridor, 3) calatori in scop de afaceri; 4) persoane care calatoresc in alte scopuri si turisti care nu se deplaseaza pe traseele desemnate Resilient Corridor. Mai multe detalii sunt disponibile aici https://www.visitjamaica.com/travelauthorization/traveller-categories/.
- Informatii actualizate privind conditiile de intrare sunt disponibile aici: https://www.visitjamaica.com/.

 Incepand de vineri, 13 august 2021, pentru trecerea frontierelor de stat, la nivelul tarilor UE, vor fi recunoscute ca documente doveditoare ale vaccinarii, trecerii prin boala si ale rezultatului negativ al unui test RT-PCR doar certificatele digitale, documente ce contin un cod QR si care pot fi eliberate foarte usor accesand site-ul https://vaccinare-covid.gov.ro/

 

vezi mai mult

OFERTE CAZARE JAMAICA

OFERTE SEJUR si CIRCUIT JAMAICA

Video Jamaica vazuta de sus

Harta Jamaica

Solicita oferta