20px

Oferte Vacante Exotice si Safari Charter Kenya 2022

VACANTA KENYA 2022

VACANTA LA PLAJA SI SAFARI CHARTER KENYA 2022⭐
CURSA CHARTER - ZBOR DIRECT (TAROM)
Pachetele includ sejur 7 nopti cazare plaja si safari in Kenya

VEDETI (click) OFERTA PENTRU TOATE PLECARILE VACANTA CHARTER KENYA
Plecari in fiecare zi de Luni in perioada: IANUARIE-MARTIE 2022

(selectati luna dorita)

 Kenya este o tara situata in partea de est a Africii, avand capitala la Nairobi. Se invecineaza cu Etiopia la nord, Somalia la est, Tanzania la sud, Uganda la vest si Sudanul de Sud la nord-vest, iar in sud-est este marginita de Oceanul Indian.
Numele tarii provine de la muntele vulcanic Kenya, care are o inaltime de 5199 m. Varful sau, acoperit cu zapada si gheturi, este situat aproape exact pe ecuator.
Regiunile nordice sunt dominate de vaste savane semidesertice, acoperite cu tufisuri de maracini, care devin covoare de flori aproape imediat dupa caderea ploilor sporadice.
O calatorie in Kenya este o experienta formidabila, unica din toate punctele de vedere, iar un safari in Kenya este o aventura minunata, de neuitat.
Kenya este considerata "bijuteria Africii de est" si are printre cele mai frumoase plaje de pe continent, o viata salbatica si o infrastructura turistica completa.
Mombasa este al doilea oras ca marime al tarii si este situat de-a lungul Oceanului Indian. Este un important port si principalul centru turistic de pe coasta. Mombasa are una din cele mai frumoase plaje, cu nisip alb, ape turcoaz si un bogat recif de corali. Situat in apropierea statiunii Mombasa, Parcul National Tavo este cel mai mare si mai vechi parc national din Kenya si unul din cele mai mari din lume si da ocazia iubitorilor de safari sa admire fauna bogata a Africii.

Situarea Kenyei in interiorul tropicelor produce mari diferente de temperatura intre zi și noapte. Kenya se afla in zona de influenta a musonilor si a alizeelor de sud-est. Centrul si sudul tarii sunt caracterizate de doua sezoane ploioase: martie-mai si noiembrie-decembrie.
Varful sezonului turistic pentru plaja este in lunile ianuarie si februarie, anotimpul fierbinte si uscat din aceasta perioada fiind considerat a fi cel mai placut.
Exista doua sezoane ploioase care ar fi de preferat sa fie evitate: ploile de scurta durata sunt in noiembrie, ploile de lunga durata incep la sfarsitul lui martie si tin pana la sfarsitul lui mai. August si octombrie sunt perioadele recomandate pentru safari, insa pentru a vedea marea migratie din Maasai Mara este recomandata perioada iulie-septembrie.
Cea mai buna perioada de scufundari pe coasta kenyana este din septembrie pana in aprilie. In perioada mai – iunie nu se fac scufundari datorita conditiilor meteorologice nefavorabile.

INFORMATII CALATORIE IN KENYA IN CONTEXTUL COVID-19

CONDITII DE CALATORIE IN KENYA:

- Pentru intrarea in Kenya este obligatorie prezentarea unui test molecular de tip PCR cu rezultat negativ, efectuat cu maxim 96 de ore inainte de sosirea in Kenya. Rezultatul testului trebuie sa fie prezentat in format tiparit, in limba engleza. Rezultatul testului PCR trebuie sa contina urmatoarele informatii in limba engleza: numele turistului (asa cum apare in pasaport), numele si adresa laboratorului care a efectuat testarea, trebuie sa fie mentionat ca tipul testului efectuat este PCR, precum si data efectuarii testului si rezultatul;

- Turistii trebuie sa aiba o temperatura corporala sub 37.5°C și sa nu prezinte simptome gripale;
- Este obligatorie completarea formularului online, inainte de calatorie, la urmatoarea pagina de internet: https://ears.health.go.ke/airline_registration/ și prezentarea la sosirea in acest stat a codului QR receptionat pe e-mail;
- Cetatenii straini, inclusiv cetatenii romani, care urmeaza sa se deplaseze in Kenya sau care urmeaza sa paraseasca Kenya trebuie sa introduca detaliile testului molecular tip PCR cu rezultat negativ, pentru validare, efectuat la un laborator autorizat, pe platforma trustedtravel.panabios.org, urmand sa receptioneze un e-mail cu un cod „TT” (Trusted Travel) care trebuie prezentat la intrarea/iesirea din Kenya. In situatia in care certificatul testului a fost emis intr-o jurisdictie unde „TT” nu este functional, pasagerii pot introduce datele pe platforma www.globalhaven.org. Mai multe informatii privind validarea testelor RT-PCR pentru COVID-19 pot fi consultate la pagina de internethttps://africacdc.org/trusted-travel/.

INFORMATII CU PRIVIRE LA OBTINEREA VIZEI PENTRU KENYA:
- Cetatenii romani pot calatori in Kenya in baza unei vize de intrare.
- Incepand cu data de 1 ianuarie 2021, cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in Kenya trebuie sa aplice online, anterior calatoriei, pe paginile de internet http://account.ecitizen.go.ke/register , www.evisa.go.ke  in vederea obtinerii in prealabil a vizei electronice kenyene. Nu se mai emit vize la sosirea in acest stat.
|- Pentru viza cu o singura intrare – “Single Journey Visa (Business or Tourism)”, costul este de 50 USD.
- Pentru calatorie este necesar sa detineti un pasaport simplu electronic (nu temporar) valabil cel putin 6 luni de la incheierea calatoriei. Toti copiii au nevoie de pasaport;
- Pentru informatii suplimentare cu privire la pașii de urmat in vederea solicitarii online a vizei de intrare pe teritoriul Kenyei, va recomandam sa accesati urmatorul link:  eVisa-newspaperad - eVisa-newspaperad.pdf (mae.ro)

 

Incepand de vineri, 13 august 2021, pentru trecerea frontierelor de stat, la nivelul tarilor UE, vor fi recunoscute ca documente doveditoare ale vaccinarii, trecerii prin boala si ale rezultatului negativ al unui test RT-PCR doar certificatele digitale, documente ce contin un cod QR si care pot fi eliberate foarte usor accesand site-ul https://vaccinare-covid.gov.ro/

vezi mai mult

DETALII PACHET CHARTER KENYA 2022 - PLAJA sau SAFARI si PLAJA (Servicii incluse si neincluse)

SERVICII INCLUSE PACHETE PLAJA MOMBASA, 7 NOPTI:

• transport cu avionul Bucuresti - Mombasa si retur, zbor direct cu compania Tarom;

• 1 bagaj de cala de 20 kg si 1 bagaj de cabina de 5 kg;

• 7 nopti cazare si masa conform ofertei;

• transferuri aeroport - hotel - aeroport;

• taxele de aeroport (pot suferi modificari);

• catering;


SERVICII INCLUSE PACHET 2 NOPTI SAFARI TSAVO WEST + 5 NOPTI PLAJA MOMBASA:

• transport cu avionul Bucuresti - Mombasa si retur, zbor direct cu compania Tarom;

• 1 bagaj de cala de 20 kg si 1 bagaj de cabina de 5 kg;

• transfer aeroport – parc safari si parc safari – hotel Mombasa cu microbuze de safari;

• 2 nopti cu pensiune completa la lodge Voyager Ziwani Camp in cort standard, in Parcul Tsavo West;

• 5 nopti cu all inclusive la hotel Voyager Beach Resort in Mombasa, camera superior;

• taxele de intrare in Parcul Tsavo;

• transport local in microbuze de safari in zilele 1 – 3;

• 3 sesiuni de safari in Parcul Tsavo West;

• ghid-sofer vorbitor de limba engleza pentru sesiunile de safari;

• transfer hotel – aeroport in ziua plecarii;

• taxele de aeroport (pot suferi modificari);

• catering;


NU SUNT INCLUSE:

• taxa de viza: 50 USD/ persoana;
• asigurare medicala si storno (inclusiv COVID);
• excursiile optionale;

vezi mai mult

OFERTE CIRCUITE KENYA

OFERTE CAZARE KENYA

Video Kenya vazuta de sus

Solicita oferta