20px

Oferte Vacante Exotice si Safari Charter Kenya 2022

VACANTE EXOTICE KENYA 2022 - CHARTER AVION
Tarife pentru camera dubla, doua persoane, vacanta Kenya, de la: 218810

VACANTA LA PLAJA SI SAFARI CHARTER KENYA 2022⭐
CURSA CHARTER - ZBOR DIRECT (TAROM)
Pachetele includ sejur 7 nopti cazare plaja si safari in Kenya

VEDETI (click) OFERTA PENTRU TOATE PLECARILE VACANTA CHARTER KENYA
Plecari in perioada: IUNIE-SEPTEMBRIE 2022

(selectati luna dorita)

 Kenya este o tara situata in partea de est a Africii, avand capitala la Nairobi. Se invecineaza cu Etiopia la nord, Somalia la est, Tanzania la sud, Uganda la vest si Sudanul de Sud la nord-vest, iar in sud-est este marginita de Oceanul Indian.
Numele tarii provine de la muntele vulcanic Kenya, care are o inaltime de 5199 m. Varful sau, acoperit cu zapada si gheturi, este situat aproape exact pe ecuator.
Regiunile nordice sunt dominate de vaste savane semidesertice, acoperite cu tufisuri de maracini, care devin covoare de flori aproape imediat dupa caderea ploilor sporadice.
O calatorie in Kenya este o experienta formidabila, unica din toate punctele de vedere, iar un safari in Kenya este o aventura minunata, de neuitat.
Kenya este considerata "bijuteria Africii de est" si are printre cele mai frumoase plaje de pe continent, o viata salbatica si o infrastructura turistica completa.
Mombasa este al doilea oras ca marime al tarii si este situat de-a lungul Oceanului Indian. Este un important port si principalul centru turistic de pe coasta. Mombasa are una din cele mai frumoase plaje, cu nisip alb, ape turcoaz si un bogat recif de corali. Situat in apropierea statiunii Mombasa, Parcul National Tavo este cel mai mare si mai vechi parc national din Kenya si unul din cele mai mari din lume si da ocazia iubitorilor de safari sa admire fauna bogata a Africii.

Situarea Kenyei in interiorul tropicelor produce mari diferente de temperatura intre zi și noapte. Kenya se afla in zona de influenta a musonilor si a alizeelor de sud-est. Centrul si sudul tarii sunt caracterizate de doua sezoane ploioase: martie-mai si noiembrie-decembrie.
Varful sezonului turistic pentru plaja este in lunile ianuarie si februarie, anotimpul fierbinte si uscat din aceasta perioada fiind considerat a fi cel mai placut.
Exista doua sezoane ploioase care ar fi de preferat sa fie evitate: ploile de scurta durata sunt in noiembrie, ploile de lunga durata incep la sfarsitul lui martie si tin pana la sfarsitul lui mai. August si octombrie sunt perioadele recomandate pentru safari, insa pentru a vedea marea migratie din Maasai Mara este recomandata perioada iulie-septembrie.
Cea mai buna perioada de scufundari pe coasta kenyana este din septembrie pana in aprilie. In perioada mai – iunie nu se fac scufundari datorita conditiilor meteorologice nefavorabile.

INFORMATII CALATORIE IN KENYA IN CONTEXTUL COVID-19

CONDITII DE CALATORIE IN KENYA:

Cetatenilor straini care calatoresc in Kenya li se permite intrarea in acest stat, daca sunt indeplinite urmatoarele conditii:

^ Detin un certificat de vaccinare impotriva COVID-19. De la aceasta cerinta sunt exceptate urmatoarele categorii de calatori:

a. Persoanele a caror situatie medicala nu le permite vaccinarea: Acestea trebuie sa prezinte o scrisoare emisa de catre un medic practician atestat/autorizat, care sa detalieze motivele medicale care nu permit vaccinarea.

b. Persoanele care au trecut prin boala sau au efectuat in ultimele 90 de zile un tratament cu plasma prelevata de la convalescenti: Aceasta categorie de persoane trebuie sa prezinte o scrisoare emisa de catre un medic practician atestat/autorizat, care certifica vindecarea persoanei in ultimele 90 de zile.

^ Persoanele vaccinate impotriva COVID-19 cu schema completa nu trebuie sa prezinte la intrarea in Kenya un test molecular tip PCR cu rezultat negativ pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2.

^ Persoanele exceptate de la cerinta vaccinarii (situatiile prevazute la pct. a și b) trebuie sa prezinte la intrarea in Kenya un test molecular tip PCR cu rezultat negativ pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu cel mult 72 de ore inainte de plecare, indiferent de ruta folosita pentru sosirea in Kenya (sunt exceptati de la aceasta masura copiii cu varsta sub 5 ani).
^ De asemenea, persoanele nevaccinate vor fi supuse, la punctele de intrare in Kenya, testarii rapide antigen, pe cheltuiala calatorilor (30 USD). Persoanele depistate pozitiv la testul rapid antigen vor fi supuse testarii suplimentare tip PCR (50 USD), fiind necesara respectarea masurii de autoizolare (sunt exceptati de la aceasta prevedere copiii cu varsta sub 5 ani).
^ In Kenya a fost anulata masura plasarii in carantina institutionalizata, atat pentru persoanele vaccinate, cat și pentru cele nevaccinate.

ATENȚIE! Este necesara incarcarea certificatului de vaccinare/testului PCR negativ pe platforma  https://globalhaven.org/ inainte de formalitatile de imbarcare la cursa/ele aeriana/e catre Kenya.

Sunt exceptati de la prezentarea unui test PCR membrii echipajelor avioanelor aflate in schimbul de tura. Se recomanda consultarea paginii de internet a Ministerului Sanatatii din Kenya (https://www.health.go.ke/) sau apelarea liniei telefonice directe pentru COVID-19, la numarul de urgenta local 719 pentru informatii actualizate.

Vaccinurile anti-COVID-19 aprobate de Organizatia Mondiala a Sanatatii – OMS sunt considerate valabile de catre personalul medical din Kenya. Este necesara administrarea dozei complete a vaccinurilor aprobate de OMS.

^ Este necesara completarea formularului de localizare a calatorului, inainte de efectuarea calatoriei, prin intermediul paginii de internet: http://bit.ly/covid19moh. La sosirea in Kenya, este necesara prezentarea codului QR receptionat pe e-mail sau afișat in cadrul aplicatiei mobile. De asemenea, se solicita transmiterea zilnica ulterioara, pentru o perioada de 14 zile consecutive, a datelor privind starea de sanatate folosind aplicatia mobila „Jitenge App”. Pentru mai multe informatii, este necesara consultarea urmatoarei pagini de internet: https://www.mhealthkenya.org/covid-19.
^ Persoanele care calatoresc in afara Kenyei trebuie sa respecte conditiile de calatorie, sanitare și reglementarile COVID-19 din statele de destinatie. De asemenea, pot fi impuse testari suplimentare pentru COVID-19 la ieșirea din Kenya, la solicitarea companiilor aeriene.
^ Se recomanda cetatenilor romani care intentioneaza sa calatoreasca in Kenya sa solicite informatii suplimentare de la companiile aeriene privind conditiile de intrare/ieșire in/din acest stat.

INFORMATII CU PRIVIRE LA OBTINEREA VIZEI PENTRU KENYA:

- Cetatenii romani pot calatori in Kenya in baza unei vize de intrare.
- Incepand cu data de 1 ianuarie 2021, cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in Kenya trebuie sa aplice online, anterior calatoriei, pe paginile de internet http://account.ecitizen.go.ke/register , www.evisa.go.ke  in vederea obtinerii in prealabil a vizei electronice kenyene. Nu se mai emit vize la sosirea in acest stat.
|- Pentru viza cu o singura intrare – “Single Journey Visa (Business or Tourism)”, costul este de 50 USD.
- Pentru calatorie este necesar sa detineti un pasaport simplu electronic (nu temporar) valabil cel putin 6 luni de la incheierea calatoriei. Toti copiii au nevoie de pasaport;
- Pentru informatii suplimentare cu privire la pașii de urmat in vederea solicitarii online a vizei de intrare pe teritoriul Kenyei, va recomandam sa accesati urmatorul link:  eVisa-newspaperad - eVisa-newspaperad.pdf (mae.ro)

vezi mai mult

DETALII PACHET CHARTER KENYA 2022 - PLAJA sau SAFARI si PLAJA (Servicii incluse si neincluse)

SERVICII INCLUSE PACHETE PLAJA MOMBASA, 7 NOPTI:

• transport cu avionul Bucuresti - Mombasa si retur, zbor direct cu compania Tarom;

• 1 bagaj de cala de 20 kg si 1 bagaj de cabina de 5 kg;

• 7 nopti cazare si masa conform ofertei;

• transferuri aeroport - hotel - aeroport;

• taxele de aeroport (pot suferi modificari);

• catering;


SERVICII INCLUSE PACHET 2 NOPTI SAFARI TSAVO WEST + 5 NOPTI PLAJA MOMBASA:

• transport cu avionul Bucuresti - Mombasa si retur, zbor direct cu compania Tarom;

• 1 bagaj de cala de 20 kg si 1 bagaj de cabina de 5 kg;

• transfer aeroport – parc safari si parc safari – hotel Mombasa cu microbuze de safari;

• 2 nopti cu pensiune completa la lodge Voyager Ziwani Camp in cort standard, in Parcul Tsavo West;

• 5 nopti cu all inclusive la hotel Voyager Beach Resort in Mombasa, camera superior;

• taxele de intrare in Parcul Tsavo;

• transport local in microbuze de safari in zilele 1 – 3;

• 3 sesiuni de safari in Parcul Tsavo West;

• ghid-sofer vorbitor de limba engleza pentru sesiunile de safari;

• transfer hotel – aeroport in ziua plecarii;

• taxele de aeroport (pot suferi modificari);

• catering;


NU SUNT INCLUSE:

• taxa de viza: 50 USD/ persoana;
• asigurare medicala si storno (inclusiv COVID);
• excursiile optionale;

vezi mai mult

OFERTE CIRCUITE KENYA

OFERTE CAZARE KENYA

Video Kenya vazuta de sus

Solicita oferta