20px

OFERTE VACANTA EXOTICA MALDIVE 2022-2023

OFERTE VACANTA MALDIVE 2022-2023
Tarif vacanta exotica Maldive pentru doua persoane, de la: 226353

OFERTE VACANTE EXOTICE SI REZERVARI MALDIVE
CHARTER TOAMNA-IARNA-PRIMAVARA 2022-2023


Pachetele includ sejur 7/14 nopti cazare Maldive
PLECARI CHARTER DIN BUCURESTI

CHARTER MALDIVE
: SEPTEMBRIE 2022 - MARTIE 2023

VEDETI (click) OFERTA PENTRU TOATE PLECARILE VACANTA EXOTICA MALDIVE
(selectati luna dorita)

Informatii calatorie in Maldive in contextul Covid-19

TARE DE URGENTA: Stare de Urgenta de Sanatate Publica

RESTRICTII DE INTRARE PE TERITORIUL NATIONAL

    Incepand cu luna iulie 2020 este posibila intrarea in Maldive pentru cetatenii straini, indiferent de scopul calatoriei.
    Turistii care calatoresc in Maldive vor primi viza in portul de intrare (visa on arrival), cu conditia prezentarii unei rezervari confirmate la o statiune turistica inregistrata la autoritatile locale. Atentie! Potrivit deciziei autoritatilor din Maldive, in contextul pandemiei de COVID-19, valabilitatea documentelor de calatorie ale cetatenilor straini care calatoresc in acest stat in scop turistic trebuie sa depaseasca 30 de zile de la data intrarii in Maldive.
    Toate persoanele care calatoresc in Maldive trebuie sa prezinte un certificat care sa confirme ca persoana a fost testata negativ pentru infectia cu SARS-CoV-2. Testul trebuie sa fie de tip molecular (RT-PCR), in limba engleza si efectuat cu cel mult 96 de ore inaintea imbarcarii. Copiii cu varsta de sub un an sunt exceptati de la masura prezentarii unui test.
    Anterior intrarii in Maldive (cel mult 24 de ore) toti calatorii trebuie sa completeze online o declaratie de sanatate - Traveler Health Declaration (https://imuga.immigration.gov.mv);
    Daca pasagerul se va afla in tranzit in timpul calatoriei, testul RT-PCR initial va fi valabil daca tranzitul nu depaseste 24 de ore. In situatia in care tranzitul depaseste 24 de ore, pasagerul trebuie sa efectueze un alt test RT-PCR, cu cel mult 96 de ore inainte de imbarcarea in portul de tranzit.
    Turistii care sunt cazati initial intr-o locatie turistica sau un hotel din zona Greater Male ca parte a unui sejur impartit, trebuie sa faca teste RT-PCR pentru infectia cu SARS-CoV-2 (chiar daca detin un test RT-PCR efectuat inainte de intrarea in tara) daca durata sederii in zona Greater Male este mai mare de 48 de ore. Continuarea calatoriei va fi posibila daca rezultatul testului RT- PCR este negativ.
    Posesorii de vize de munca care au calatorit in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord vor fi supusi masurii de carantina obligatorie la resedinta declarata pentru o perioada de 10 zile. In perioada de carantina se vor efectua teste RT-PCR la 5 si 10 zile de la sosire. Masura de carantina va fi impusa si pentru persoanele care au tranzitat printr-un aeroport din Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord mai mult de 12 ore. Dupa sosire, intr-un termen de la 12 pana la 24 de ore, calatorii trebuie sa se inregistreze la pagina de internet: https://haalubelun.hpa.gov.mv.
    Posesorii de vize care sosesc in zona Greater Male cu un test RT-PCR efectuat cu 96 de ore inainte de plecarea spre Maldive nu trebuie sa stea in carantina. Cu toate acestea, toti posesorii de vize, cu exceptia turistilor care sosesc in Maldive si se deplaseaza spre alte insule decat zona Greater Male, trebuie sa respecte masura de carantina de 10 zile.
    Persoanele care sosesc in Maldive, cu exceptia turistilor, pot solicita aprobarea efectuarii carantinei la resedinta, accesand portalul „haalubelun” https://haalubelun.hpa.gov.mv, inainte de a incepe calatoria spre Maldive.
    Calatorii care sosesc pentru o vizita de munca pe termen scurt (mai putin de 10 zile) vor obtine permisiunea speciala de la Agentia de Protectia Sanatatii (HPA). Permisiunea trebuie solicitata de catre angajatorul local.

La terminalul de sosiri la aeroport:

    Toti pasagerii trebuie sa poarte masti, sa pastreze distantarea fizica si sa respecte regulile de igiena a OMS si ale Agentiei de Protectie a Sanatatii din Maldive;
    Toti pasagerii care sosesc in Maldive vor fi suspusi unui control medical pentru identificarea simptomelor specifice COVID-19 la terminalul de sosiri;
    Turistii sunt incurajati sa instaleze aplicatia de depistare a contactelor „TraceEkee”.

    Turistii care vor prezenta simptome la intrarea in Maldive vor fi testati si plasati in carantina institutionalizata. In cazul in care rezultatul testului este pozitiv, in orice zi din perioada de sedere in Maldive, acestia vor fi plasati in carantina institutionalizata pentru o perioada de 14 zile, cu suportarea cheltuielilor aferente de catre turist, urmand sa se depisteze persoanele cu care au intrat in contact.
    In situatia in care un turist sau un grup de turisti au fost in contact direct cu o persoana testata pozitiv pentru infectia cu SARS-CoV-2, acesta/acestia vor fi plasati in carantina pentru o perioada de 14 zile si vor suporta cheltuielile aferente carantinarii.
    In cazul in care rezultatul testului RT-PCR efectuat inaintea plecarii din Maldive este pozitiv, persoana care a fost testata pozitiv pentru COVID-19 si persoanele cu care aceasta a intrat in contact direct vor fi plasate in carantina pentru o perioada de 14 zile si vor suporta cheltuielile aferente carantinarii.

RECOMANDARI PENTRU CETATENII ROMANI CARE EFECTUEAZA DEPLASARI CATRE / DINSPRE ROMANIA:

Cetatenilor romani care efectueaza deplasari in Maldive li se recomanda sa respecte regulile de sanatate publica si siguranta impuse de Agentia de Protectie a Sanatatii (Health Protection Agency) din Maldive.

Recomandari privind comportamentul turistilor in statiuni:

    Sa efectueze un test molecular tip RT-PCR cu cel mult 96 de ore inaintea imbarcarii, care sa fie tradus in limba engleza;
    Sa poarte masca in spatii inchise si in locurile unde distantarea fizica nu este posibila;
    Sa mentina igiena mainilor;
    Sa mentina distantarea fizica in orice moment;
    Se recomanda utilizarea aplicatiei „TraceEkee”;
    Se recomanda ca turistii sa isi verifice temperatura o data pe zi;
    Turistii care au febra sau simptome respiratorii, cum ar fi tuse sau dificultati de respiratie, trebuie sa se izoleze in camera lor si sa informeze administratia statiunii.

ALTE INFORMATII UTILE:

Actualizari privind situatia COVID-19 din Maldive pot fi consultate la: https://covid19.health.gov.mv/dashboard/.

​Conditii de intrare si regim de sedere

Pentru cetatenii romani care se deplaseaza in Republica Maldive este necesara obtinerea vizei de intrare.

Vizele turistice se obtin pentru o perioada de cel mult 30 de zile direct de la punctele de trecere a frontierei (port, aeroport). Pentru acest tip de viza sunt necesare urmatoarele:

    - pasaport valabil cel putin 6 luni de la data sosirii;
    - dovada continuarii calatoriei dupa sederea in Maldive (ex. bilet avion);
    - dovada mijloacelor financiare (100+50 USD / zi) sau rezervarea confirmata la o unitate de cazare din Maldive.

vezi mai mult

MALDIVE este o tara insulara din Oceanul Indian, formata dintr-un grup de atoli, situat la sud-vest de India, in Marea Laccadivelor. Cei 26 de atoli ai arhipelagului formeaza un teritoriu ce contine 1.192 de insule din care 250 sunt locuite.
MALDIVE este cel mai mic stat asiatic, atat din punct de vedere al populatiei cat si al suprafetei. Este de asemenea statul cu cea mai mica altitudine maxima din lume.
Cand ne gandim la Maldive ne imaginam un paradis: plaje cu nisip alb, lagune cu apa turcoaz, cu rezervatii de recifuri de corali, pesti multicolori, apusuri spectaculoase, care iti taie respiratia. Este intr-adevar o alegere minunata pentru o vacanta de neuitat. Insule salbatice sau resorturi de lux, vile moderne sau bungalow-uri pe apa sau spa-uri amenajate in fiecare resort, toate fac din Maldive o destinatie ideala pentru relaxare, departe de agitatia si stresul cotidian.In ceea ce priveste petrecerea timpului liber, resorturile ofera posibilitati pentru numeroase activitati, de la sporturile nautice (surfing, diving, ski nautic, snorkeling, se poate naviga sau pescuit in larg), pana la spa-uri (unde te poti rasfata la sauna, masaj si tratamente de frumusete, acestea din urma fiind efectuate cu alge si plante idigene). Insulele individuale din Maldive formeaza un ecosistem excepțional si sunt supuse legilor naturii, cum ar fi mareele sau alte conditii specifice sezonului. Intensitatea poate varia de la an la an, luandu-se de fiecare data masuri pentru prevenirea eroziunii plajelor.

width: 100%, height:5px

Video Maldive vazut de sus

Solicita oferta