20px

OFERTE VACANTE EXOTICE MAROC 2022

OFERTA CHARTER AVION VACANTA 2022 MAROC, MARRAKESH
Tarife pentru doua persoane per camera, de la: 1158

CHARTER MAROC PRIMAVARA 2022
VACANTA SI REZERVARI MARRAKESH, MAROC 2022⭐

Pachetele includ: transport, transfer hotel, cazare 7 nopti si masa all inclusive, Marrakesh - Maroc
CHARTER MAROC MARTIE - APRILIE 2022

Informatii calatorie Maroc in contextul Covid-19

STARE DE URGENȚĂ: DA (SANITARĂ): până la data de 31 octombrie 2021, cu posibilitatea prelungirii ulterioare.
Pentru accesul pe teritoriul marocan, statele au fost clasificate în două liste (lista „A” și lista „B”) în conformitate cu recomandările Ministerului Sănătății, pe baza datelor epidemiologice oficiale publicate de Organizația Mondială a Sănătății (OMS) sau de aceste state.
România a fost inclusă în lista A. 

CONDIȚII SPECIFICE DE INTRARE PE TERITORIUL MAROCAN:
Masuri comune:
- fișa sanitară pentru toți pasagerii, vaccinați sau nevaccinați, (accesibilă online  http://www.onda.ma/form.php pentru imprimare sau distribuită la bordul aeronavei), completată cu adresa declarată pe perioada sejurului în Maroc și două numere de telefon la care pot fi contactați în cursul a 10 zile de la data intrării pe teritoriul marocan;
- respectarea măsurilor barieră adoptate de Maroc: mască în spațiile publice închise și deschise, distanțare fizică etc.
Persoanele complet vaccinate:
-
certificat de vaccinare; în acest caz nu este necesară prezentarea unui test RT PCR negativ, iar autoritățile marocane consideră că o persoană este complet vaccinată după  2 două săptămâni de la ultima doză administrată, atât pentru vaccinul cu doză unică, cât și pentru vaccinul cu două doze de administrare. Vaccinurile acceptate de Maroc sunt: AstraZeneca, Sinopharm, Sputnik, Pfizer/BioNTech, Janssen (Johnson& Johnson), Covishield (Serum Istitute of India), Moderna, Sinovac.
Persoanele incomplet vaccinate sau nevaccinate:
-test PCR negativ cu valabilitate de cel mult 48 de ore;
Atenție! Copiii până în 11 ani sunt exceptați de la prezentarea unui test RT-PCR sau a unui certificat de vaccinare..
Indiferent de țara de proveniență, certificatul de vaccinare și testul PCR trebuie sa fie înscrise în pass-sanitar pentru țările care dispun de acest document.

 
Marocul insusi si-a luat numele de la minunatia de oras pe care o ascunde chiar in inima sa, acolo unde muntii si desertul au scris de-a lungul timpului o frumoasa poveste. Bijuteria berbera de la poalele Muntilor Atlas, "Orasul Rosu", asa cum i se spune Marrakeshului, reprezinta inainte de toate aproape o mie de ani de istorie si traditie. Amestecul a dat intotdeauna savoare, iar misterul a adus farmec. Aerul frantuzit dintre zidurile medinei, stilul maur si aromele orientale, toate impreuna desavarsesc poate cel mai atragator oras al Africii de Nord. O incursiune memorabila intr-o o lume modelata necontenit de toti cei care au trait in ea, pe cand pana si timpul statea in loc, admirandu-i frumusetea. Gradini ascunse, forfota marilor piete, linistea unui riad, moschei maiestuoase si coloritul ireal al caselor, bucuria de a trai a oamenilor, toate te intampina cu caldura unui loc din care nu ai mai vrea sa pleci pana cand nu-i vei fi sorbit si ultimul strop de savoare. Desprins parca din "O mie si una de nopti" a inspirat poetii, a fost decor de film si ramane pentru totdeauna in sufletul calatorului care a poposit candva in Marrakesh

Servicii incluse:

* 7 nopti cazare cu tipul de masa la hotelul ales;
* Bilet de avion cursa charter (compania ANIMAWINGS), zbor direct Bucuresti – Marrakech - Bucuresti;
* Bagaj de mana (o piesa) si bagaj de cala (o piesa), conform specificatiilor companiei aeriene;
* Taxe de aeroport;
* Transfer aeroport – hotel – aeroport;
* Asistenta turistica la destinatie;

Servicii optionale:

* Catering pe durata zborului;
* Excursii optionale si intrarile la obiective;
* Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului;
* Asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno;
* TEST PCR (OBLIGATORIU) efectuat cu cel mult 72 ore inainte de imbarcare!

Video Maroc, Marrakech

Solicita oferta