20px

Oferte Vacante Exotice Mauritius 2023

VACANTE EXOTICE MAURITIUS 2023

OFERTE SEJURURI EXOTICE MAURITIUS 2023⭐

VEDETI (click) OFERTELE PENTRU SEJUR MAURITIUS 2023
Plecari in lunile: Mai-Iunie-Iulie-August-Septembrie-Octombrie, Noiembrie, Decembrie 2023, Februarie 2024


Mauritius
este o mica insula tropicala situata in Oceanul Indian, cunoscuta pentru frumusetea sa naturala uimitoare si mostenirea culturala vibranta. Ca destinatie turistica, ofera vizitatorilor o gama larga de atractii, inclusiv plaje curate, recife de corali, sporturi nautice si experiente culturale unice.
Plajele insulei sunt o atractie majora, cu nisip alb si ape cristaline, oferind cadrul perfect pentru inot, snorkeling si plaja. Recifele de corali din jurul insulei ofera, de asemenea, oportunitati excelente pentru scuba diving si snorkeling.
Mauritius gazduieste, de asemenea, o gama variata de animale salbatice, inclusiv broaste testoase uriase, pasari rare si viata marina colorata. Vizitatorii pot explora frumusetea naturala a insulei facand drumetii, ciclism montan sau facand un tur ghidat al rezervatiilor faunei salbatice ale insulei.
Pe langa atractiile sale naturale, Mauritius este cunoscut si pentru bogatul sau patrimoniu cultural. Insula gazduieste un amestec unic de culturi africane, indiene si europene, care poate fi vazut in mancare, muzica si festivaluri. Vizitatorii pot gusta preparate din bucataria locala, pot vizita situri istorice si pot participa la evenimente culturale, cum ar fi dansul Sega.
In general, Mauritius ofera vizitatorilor o experienta de vacanta unica si de neuitat, cu un amestec perfect de frumusete naturala, bogatie culturala si activitati recreative

Mark Twain, un mare admirator al acestor taramuri de vis, a spus candva: "Mai intai a fost facut Mauritius si apoi raiul". 

LIMBA: creola (derivata din limba franceza), franceza (cel mai des utilizata), engleza.

MONEDA OFICIALA: rupia Mauritana

OFERTA CAZARE MAURITIUS

Video Mauritius vazut de sus

Solicita oferta