20px

Oferte Vacante Exotice Mexic, Cancun 2023-2024

VACANTA CANCUN, MEXIC 2023-2024

OFERTE SPECIALE VACANTA SI REZERVARI CANCUN 2023-2024⭐
Pachetele includ: transport, transfer hotel, cazare si masa Cancun, Mexic

Sejururi Cancun si Riviera Maya 2023-2024 de: 7/8/9/10/11/12/14 nopti

Vedeti (click) oferta pentru toate plecarile vacanta exotica in Cancun, Mexic
lunile noiembrie, decembrie 2023, ianuarie, februarie, martie, aprilie 2024

(selectati luna dorita)

Cancun este una dintre cele mai populare destinatii turistice din Mexic, cunoscuta pentru plajele sale lungi si albe, apele turcoaz si viata nocturna animata. Este situat in peninsula Yucatan si ofera o varietate de optiuni de cazare, de la hoteluri de lux la complexe de vacanta all-inclusive.

Riviera Maya se afla la sud de Cancun si este renumita pentru plajele sale si pentru siturile arheologice precum Tulum si Coba. De asemenea, ofera oportunitati pentru snorkeling si scufundari, precum si pentru activitati precum inotul cu delfinii sau vizitarea parcurilor tematice. Este un loc popular pentru turistii care cauta o vacanta relaxanta, dar si pentru cei care doresc sa exploreze cultura si istoria regiunii.

Mexic
este cea mai nordica tara din America Latina, marginita la nord de Statele Unite ale Americii si la sud de Belize si Guatemala.
Statele Unite Mexicane sunt alcatuite din 31 de state (estados) si un district federal, fiecare dintre ele avand constitutia si legislativul propriu. În districtul federal se afla capitala Mexicului, Ciudad de Mexico, cel mai mare oras, cu peste 19 milioane de locuitori. Alte orase cu peste un milion de locuitori sunt Guadalajara, Monterrey, Toluca, Puebla, Tijuana, Ciudad Juárez, León şi Torreón

OFERTE CAZARE SI CIRCUITE MEXIC

Video Mexic vazut de sus

Solicita oferta