20px

OFERTE VACANTE EXOTICE CANCUN 2022

Oferte vacanta Cancun, Mexic 2022
Tarif pentru doua persoane de la: 1738

OFERTE SPECIALE VACANTA SI REZERVARI CANCUN 2022⭐

Pachetele includ: transport, transfer hotel, cazare si masa all inclusive Cancun, Mexic

VEDETI (click) OFERTA PENTRU TOATE PLECARILE VACANTA CANCUN, MEXIC
IANUARIE - APRILIE 2022

(selectati luna dorita)

Informatii de calatorie in Mexic - Cancun in contextul Covid-19

STARE DE URGENTA: DA (URGENTA SANITARA)
RESTRICTII DE INTRARE PE TERITORIUL NATIONAL:

- din data de 12 martie 2020 au fost introduse, temporar, controale sanitare la toate punctele de frontiera.
- pentru evitarea raspandirii virusului SARS-CoV-2, incepand cu luna martie 2021 au fost inasprite controalele la frontierele terestre din sud (cu Guatemala si Belize) si nord (cu Statele Unite ale Americii), fiind permis tranzitul doar pentru calatoriile esentiale.
-desi capitala Ciudad de Mexico a iesit din codul rosu al semaforului epidemiologic, pe Aeroportul International din Ciudad de Mexico se aplica, in continuare, controale foarte stricte ale autoritatilor de imigrari.
- pe Aeroportul International din Cancun sunt permise calatoriile turistice, insa situatia sanitara s-a inrautatit in statul Quintana Roo care a revenit in codul portocaliu al semaforului epidemiologic. in zona turistica Riviera Maya (Cancun, Playa del Carmen, Tulum, Cozumel, Isla Mujeres, etc.) a fost redusa capacitatea de functionare a hotelurilor, plajelor, centrelor comerciale si restaurantelor de la 60% la 50%.
-autoritatile de imigrari realizeaza verificari, in colaborare cu hotelurile si companiile aeriene, cu privire la confirmarea ferma si plata cazarii pentru intreaga perioada declarata de turisti, precum si a zborului de reintoarcere in Europa. Este imperios necesara prezentarea biletelor de calatorie in format fizic, tiparit, lipsa acestora generand automat nepermiterea intrarii pe teritoriul mexican. De asemenea, autoritatile solicita cetatenilor straini care doresc sa intre in tara dovada ca detin suficiente resurse financiare pentru a acoperi costurile sederii (bani in numerar si/sau extrase bancare recente). Daca cetatenii straini au o invitatie de la un amic/cunoscut, aceasta trebuie sa fie insotita de copia documentului de identitate a cetateanului mexican care invita si datele sale de contact pentru ca autoritatile de imigrari sa poata realiza verificarile necesare. In situatia in care este vizitat(a) prietenul/prietena sau logodnicul/logodnica de origine mexicana, autoritatile de imigrari vor solicita informatii si dovezi suplimentare despre relatie (cand si unde v-ati cunoscut, de cate ori v-ati vazut etc.).

 Alltur va recomanda sa tineti cont de urmatoarele:

• Bilet de avion printat, dus - intors;
• Voucher de cazare printat, care sa mentioneze foarte exact perioada, hotelul, codul de rezervare si datele turistilor (daca calatoresc in familia, este important de mentionat in voucher numele tuturor turistilor);
• Sa detineti pasaport cu valabilitate minima de inca 6 luni de la data iesirii de pe teritoriul mexican;
• Sa detineti asigurare medicala valabila pe intreaga perioada a sederii in Mexic;
• Sa demonstrati ca detineti resurse financiare suficiente pentru perioada sederii in Mexic. Faptul ca prezentam un card bancar, nu garanteaza ca dispunem de fonduri suficiente, de aceea recomandam sa aveti cash minim 500 USD sau EUR;
• La intrebarile formulate sa dati raspunsuri cat mai precise si cat mai scurte;
• Pentru fumatori, se admite un cartus de tigari de persoana, daca aveti mai mult si nu le declarati in formularul vamal, amenda este foarte mare.
• Recomandam documente printate, deoarece am observat ca autoritatilor mexicane nu le face nici o placere sa le bagi telefonul sub nas.
• Sa pastrati cu grija FMM (viza de intrare pe teritoriul mexican), pierderea ei se sanctioneaza cu plata unei amenzi de aproximativ 35 US.

Incepand de vineri, 13 august 2021, pentru trecerea frontierelor de stat, la nivelul tarilor UE, vor fi recunoscute ca documente doveditoare ale vaccinarii, trecerii prin boala si ale rezultatului negativ al unui test RT-PCR doar certificatele digitale, documente ce contin un cod QR si care pot fi eliberate foarte usor accesand site-ul https://vaccinare-covid.gov.ro/

vezi mai mult

Mexic este cea mai nordica tara din America Latina, marginita la nord de Statele Unite ale Americii si la sud de Belize si Guatemala.
Statele Unite Mexicane sunt alcatuite din 31 de state (estados) si un district federal, fiecare dintre ele avand constitutia si legislativul propriu. În districtul federal se afla capitala Mexicului, Ciudad de Mexico, cel mai mare oras, cu peste 19 milioane de locuitori. Alte orase cu peste un milion de locuitori sunt Guadalajara, Monterrey, Toluca, Puebla, Tijuana, Ciudad Juárez, León şi Torreón

OFERTE CAZARE SI CIRCUITE MEXIC

Video Mexic vazut de sus

Solicita oferta