20px

OFERTE VACANTE EXOTICE SEYCHELLES 2022

VACANTE EXOTICE SEYCHELLES 2022
Tarife pentru sejur 7 nopti, doua persoane, de la: 290355

OFERTE CHARTER DE VACANTA SI LUNA DE MIERE SEYCHELLES 2022⭐

Pachetele cuprind sejur 7 nopti cazare insulele Seychelles

VEDETI (click) OFERTA PENTRU PLECARILE VACANTA CHARTER SEYCHELLES (Martie-Iunie 2022)

Oficial Republica Seychelles este un arhipelag format din 158 de insule din Oceanul Indian, la 1.600 km est de Africa, in nordul insulei Madagascar.
42 de insule sunt granitice si 73 de insule coraligene, dezvoltate pe un lant muntos submarin. Mai mari sunt insulele granitice Mahé (153 km²), Praslin (40 km²), Silhouette (20 km²) şi La Digue (15 km²). Insulele coraligene sunt grupate la randul lor in insulele Amirante, Farquhar, Desroches, Fregatte şi Aldabra (atol inscris in 1982 in Patrimonul Natural Universal) si multe altele mai mici. Majoritatea sunt joase, practic nepopulate, constituind locul de depunere a oualor pentru testoasa gigantica (1,5 m inaltime, 300 de kg).

Limba oficiala in Seychelles: creola, engleza, franceza

 

Informatii calatorie Seychelles in contextul Covid-19

Noutati: Incepand cu 15 martie 2022, vizitatorii cu varsta de peste 18 ani, care au primit primele doua doze de vaccin Covid-19 inclusiv o doza de rapel dupa 6 sase luni de la finalizarea seriei primare, vor fi considerati pe deplin imunizati.
Imunizarea completa pentru vizitatorii cu varste cuprinse intre 12 si 18 ani, necesita completarea a doar doua doze de vaccin.
Toti vizitatorii complet imunizati vor fi, prin urmare, scutiti de cerinta de testare RT-PCR inainte de calatorie, in timp ce vizitatorii nevaccinati sau partial vaccinati vor fi obligati sa prezinte un test RT-PCR negativ efectuat in termen de 72 ore sau un test rapid de antigen efectuat intr-un laborator certificat in termen de 24 de ore inainte de plecarea catre Seychelles.
Potentialii vizitatori care au fost testati pozitiv la virusul COVID-19 - intre 2 si 12 saptamani inainte de calatorie - sunt scutiti, de asemenea, de testarea COVID-19 inainte de calatorie, in cazul in care se prezinta dovada trecerii prin boala.
Aceasta decizie are ca scop sa faca Seychelles mai accesibila si mai competitiva ca destinatie de vacanta l
a numai un an dupa ce tara si-a redeschis granitele pentru toti vizitatorii, indiferent de statutul de vaccinare.
Deoarece experienta turistica sigura ramane esentiala, toti vizitatorii vor avea in continuare nevoie de o asigurare de calatorie in plus fata de acoperirea asigurarii medicale si sunt incurajati sa isi rezerve sejurul la un hotel certificat de cazare.
Ramane obligatoriu ca toti vizitatorii sa solicite o autorizatie de calatorie, formularul fiind disponibil la pagina de internet: https://seychelles.govtas.com/

La completarea online autorizatiei de calatorie se vor taxa 10 euro (se va solicita introducerea datelor unui card bancar).
ATENTIE! Daca aceast formular de intrare va fi completat cu mai putin de 12 ore inainte de calatorie, se va percepe o taxa de 70 euro (taxa urgenta)!

vezi mai mult

OFERTE CIRCUITE SI SEJUR SEYCHELLES

OFERTA CAZARE SEYCHELLES

Video Seychelles vazut de sus

Solicita oferta