20px

OFERTE VACANTE EXOTICE SEYCHELLES 2021-2022

VACANTE EXOTICE SEYCHELLES 2021-2022

Informatii calatorie Seychelles in contextul Covid-19

STARE DE URGENTA: NU
RESTRICTII DE INTRARE PE TERITORIUL NATIONAL:
- Cetatenii straini trebuie sa prezinte un test negativ pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu 72 de ore anterior sosirii in acest stat pentru a obtine permisiunea de intrare, indiferent daca fac dovada vaccinarii.
- Toti cetatenii trebuie sa prezinte autorizatia medicala de calatorie, formularul fiind disponibil la pagina de internet: https://seychelles.govtas.com/.
-
Turistii trebuie sa prezinte dovada rezervarii cazarii si a mijloacelor de intretinere necesare.
-
Nu este obligatorie vaccinarea impotriva COVID-19.
-
Cetatenii romani pot calatori in Seychelles fara viza pentru o sedere de pana la 90 de zile in scop turistic.
-
Cetatenii straini au obligatia de a detine asigurare medicala de calatorie care sa acopere cheltuieli de carantina, izolare si tratament in cazul contaminarii cu virusul SARS-CoV-2.

Incepand de vineri, 13 august 2021, pentru trecerea frontierelor de stat, la nivelul tarilor UE, vor fi recunoscute ca documente doveditoare ale vaccinarii, trecerii prin boala si ale rezultatului negativ al unui test RT-PCR doar certificatele digitale, documente ce contin un cod QR si care pot fi eliberate foarte usor accesand site-ul https://vaccinare-covid.gov.ro/


Oficial Republica Seychelles este un arhipelag format din 158 de insule din Oceanul Indian, la 1.600 km est de Africa, in nordul insulei Madagascar.
42 de insule sunt granitice si 73 de insule coraligene, dezvoltate pe un lant muntos submarin. Mai mari sunt insulele granitice Mahé (153 km²), Praslin (40 km²), Silhouette (20 km²) şi La Digue (15 km²). Insulele coraligene sunt grupate la randul lor in insulele Amirante, Farquhar, Desroches, Fregatte şi Aldabra (atol inscris in 1982 in Patrimonul Natural Universal) si multe altele mai mici. Majoritatea sunt joase, practic nepopulate, constituind locul de depunere a oualor pentru testoasa gigantica (1,5 m inaltime, 300 de kg).

Limba oficiala in Seychelles: creola, engleza, franceza

OFERTE CIRCUITE SI SEJUR SEYCHELLES

OFERTA CAZARE SEYCHELLES

Seychelles vazut de sus
Solicita oferta