20px

OFERTE VACANTE EXOTICE SRI LANKA - CHARTER AVION

VACANTA SRI LANKA - CHARTER AVION
Tarife pentru doua persoane/sejur 7 nopti, de la: 206505

SEJUR CHARTER VACANTA EXOTICA SRI LANKA 2022⭐
OFERTE SPECIALE SI EARLY BOOKING

OFERTE (CLICK) VACANTA CHARTER AVION SRI LANKA 2022:

Zboruri cu plecare din:
Bucuresti. Perioada charter: octombrie si noiembrie 2022
Oferta charter vacanta exotica Sri Lanka include cazare in patru zone
ale insulei Sri Lanka: Coasta de Est | Coasta de Sud | Coasta de Vest | Galle
pentru care se asigura transfer de grup

Servicii incluse:
transport avion Bucuresti - Sri Lanka (Mattale) - Bucuresti, taxe aeroport, un bagaj de mana si un bagaj de cala/persoana, cazare 7 nopti cu tipul de masa ales

SRI LANKA - INFORMATII GENERALE

Sri Lanka este o tara insulara asiatica, situata in sudul Asiei, in Oceanul Indian. Are tarmuri la: Golful Bengal, in est, Oceanul Indian in sud si vest si Stramtoarea Palk in nord-est, care o separa de India. Capitala Sri Lankai este Colombo.

Nu putine sunt motivele care te fac sa-ti doresti o vacanta exotica in Sri Lanka, insula irezistibila din sud-estul Indiei, unde istoria de mii de ani se simte peste tot si unde credinta budista pura se pastreaza cu sfintenie.

Cu o mostenire culturala fascinanta, arta medicinei traditioanale Ayurveda, 15 parcuri si rezervatii naturale, o multime de cascade , numeroase temple, plaje superbe, paduri tropicale, animale salbatice si zone muntoase, acest paradis unic din Oceanul Indian ofera una dintre cele mai diverse experiente de vacanta. In plus, clima permite vizite oricand in timpul anului.

Conditii de calatorie in Sri Lanka: 

  • In Sri Lanka pot calatori numai turisti cu schema completa de vaccinare (doar daca au trecut minim 14 zile dupa a 2-a doza). Este indicat ca turistii sa aiba la indemana la imbarcare si certificatul de vaccinare cu informatiile relavante in limba engleza.
  • Test RT-PCR negativ, efectuat cu maxim 72 ore inainte de imbarcare;
  • Taxe de viza trebuie achitata online pe site-ul eta.gov.lk
  • Incepand cu 1 Ianuarie 2022, toti turistii vaccinati sunt obligati sa plateasca si o asigurare locala Covid (12 USD pe persoana). Aceasta poate fi achitata online pe https://www.visitsrilanka.gov.lk/
  • Turistii trebuie sa completeze si Online Health Declaration form (pe https://airport.lk/health_declaration/index) unde se vor solicita si copii dupa documente relevante precum dovada vaccinare, rezultatul testului RT-PCR, copie dupa pasaport etc. Codul QR generat poate fi prezentat fie direct de pe telefon, fie printat.

Video Sri Lanka vazuta de sus

Harta Sri Lanka

Solicita oferta