20px

Oferta Vacante Exotice Zanzibar, Tanzania 2023

SEJUR EXOTIC ZANZIBAR-TANZANIA 2023

OFERTE SI REZERVARI SEJUR CHARTER ZANZIBAR TANZANIA 2023
Sejururi 7 nopti la destinatie, Zanzibar - Tanzania

Plecari: din Aprilie 2023 pana in Ianuarie 2024
(click pentru oferta)

Tarifele prezentate sunt pentru doua persoane!

VEDETI (click) TOATE OFERTELE PENTRU SEJUR ZANZIBAR, TANZANIA

Informatii calatorie Zanzibar, Tanzania in contextul Covid-19

    Toti pasagerii, cetateni straini sau rezidenti, care sosesc in Zanzibar trebuie sa completeze un formular (Traveler’s Health Surveillance Form), disponibil pe pagina de internet: https://healthtravelznz.mohz.go.tz/, cu cel mult  24 de ore inainte de intrarea  pe insula.
    Toti pasagerii, cetateni straini sau rezidenti, care sosesc in Zanzibar si sunt vaccinati cu schema completa vor fi scutiti de la cerintele privind, atât prezentarea certificatului unui test RT PCR cu rezultat negativ, cât si efectuarea Testului Rapid Antigen. La sosire, calatorilor li se va solicita sa prezinte un certificat de vaccinare, cu cod QR valabil. Singurele vaccinuri acceptate sunt cele care au fost aprobate de Zanzibar, asa cum sunt mentionate pe site-ul www.mohz.go.tz.
    Toti pasagerii, cetateni straini sau rezidenti, care la intrarea in Zanzibar sunt nevaccinati, nevaccinati cu schema completa sau nu au vârsta eligibila pentru vaccinare ca urmare a politicii din tarile de origine este necesar sa prezinte un certificat cu cod QR activ, cu rezultat negativ a unui test RT-PCR COVID-19 sau NAAT, obtinut cu cel putin 72 de ore inainte de sosire. Suplimentar, daca calatorii din categoriile enumerate mai sus provin din tari cu risc epidemiologic ridicat, enumerate pe site-ul www.moh.go.tz sau listate la punctele de frontiera ale Zanzibar acestia vor fi testati la intrare in Zanzibar cu un test rapid antigen, contra sumei de 25 USD (TZS 58.500), achitata de beneficiar. In cazul in care rezultatul acestei testari este pozitiv se va efectua o testare cu RT-PCR pentru confirmare. Asteptarea rezultatului testului RT-PCR se va realiza in conditii de autoizolare, rezultatele fiind trimise prin e-mail sau prin alte mijloace.
    Toti pasagerii, cetateni straini sau rezidenti, care la intrarea in Zanzibar sunt nevaccinati, nevaccinati cu schema completa sau nu au vârsta eligibila pentru vaccinare ca urmare a politicii din tarile de origine si care sosesc din Emiratele Arabe Unite cu companiile aeriene Fly Dubai, Etihad si Emirates este necesar sa prezinte la aeroportul international A.A. Karume (AAKIA)/Zanzibar un certificat cu cod QR activ, cu rezultat negativ al unui test RT-PCR COVID-19 sau NAAT, obtinut cu cel putin 72 de ore inainte de sosire si sa parcurga testarea suplimentara cu scanere non-invazive de examinare profunda exponentiala (EDE), contra unei taxe standard de 35 USD. Aceasta taxa poate fi achitata online, inainte de sosire, prin platforma https://zanzibarcovidtesting.co.tz sau la casieria existenta la aeroport. Calatorii supusi scanarii EDE sunt scutiti de la testarea cu Test rapid de antigen, mentionate la punctul 3.

Calatorii depistati POZITIV la scanarea EDE vor fi supusi unui test RT-PCR de urgenta in incinta aeroportului AAKIA contra sumei de 110USD. In cazul in care rezultatul testului RT-PCR va fi POZITIV calatorii confirmati ca fiind infectati cu COVID-19 vor fi plasati in carantina intr-un hotel din lista speciala aprobata de Guvernul din Zanzibar, pâna la obtinerea unui rezultat NEGATIV la o alta testare cu RT-PCR.

Pentru toti calatorii care decoleaza din aeroportul AAKIA cu companiile aeriene Fly Dubai, Etihad sau Emirates si care doresc sa faca testul RT-PCR conventional cu 24-48 de ore inainte de plecare se percepe o taxa de 80 USD, care poate fi achitata online prin platforma https://zanzibarcovidtesting.co.tz. Calatorii care opteaza pentru un test RT-PCR in ziua plecarii sau in mai putin de 24 de ore inainte de ora plecarii, vor achita o taxa de 110 USD. Toate testele RT-PCR testele vor fi efectuate la aeroportul AAKIA iar rezultatele vor fi disponibile in maximum 90 de minute de la momentul testarii.

    Calatorii nevaccinati sau nevaccinati cu schema completa care la intrarea in Zanzibar nu prezinta un certificat RT-PCR COVID 19 cu rezultat negativ vor fi tratati, dupa cum urmeaza;
        In cazul sosirii in Zanzibar pe cale aeriana sau maritima (curse internationale), calatorii vor fi testati pentru COVID-19 cu testul RT-PCR, costul serviciului fiind de 100 USD. Asteptarea rezultatului testului RT-PCR se va realiza in conditii de autoizolare.
        In cazul sosirii pe caile navale deservite de curse interne, calatorii vor fi supusi testarii cu testul rapid antigen, contra sumei de 25 USD.  In cazul in care rezultatul acestei testari este pozitiv se va efectua o testare cu RT-PCR pentru confirmare, costul serviciului fiind 80USD.
        Persoanele minore in vârsta de sub 5 ani, membrii echipajelor si persoanele aflate in tranzit aeroportuar sunt exceptate la intrarea in Zanzibar, atât de la reglementarile privind testul RT-PCR, cât de la reglementarile privind testul rapid antigen.
         
    Toti calatorii care urmeaza sa decoleze din Zanzibar sunt sfatuiti sa se informeze cu privire la reglementarile pe line COVID-19 din tarile de destinatie sau ale companiilor de transport care urmeaza sa fie utilizate.

vezi mai mult

Tanzania, oficial Republica Unita a Tanzaniei, este o tara in estul Africii care este marginita de Kenya si Uganda in nord, Ruanda, Burundi si Republica Democrata Congo in vest si Zambia, Malawi si Mozambic in sud. In partea de est este marginita de Oceanul Indian. Denumirea tarii provine de la combinatia dintre Tanganika, care este teritoriul principal, si Zanzibar, tarmul arhipelagului. Cele doua foste colonii britanice unite in 1964, au format Republica Unita Tanganika si Zanzibar, care in acelasi an a fost redenumita Republica Unita a Tanzaniei. In 1996 oficialitatile guvernamentale au fost transferate din Dar es Salaam la Dodoma, care a devenit astfel capitala politica a tarii. Insa, Dar es Salaam ramane principalul centru comercial.

Zanzibar este o insula tropicala situata in largul coastei Tanzaniei, Africa de Est. Este o destinatie turistica populara, cunoscuta pentru plajele sale uimitoare, apele cristaline si recifele de corali minunat colorate. Insula este un amestec de culturi africane, arabe si indiene, reflectate in arhitectura, mancarea si obiceiurile locale. Turistii pot explora orasul istoric de piatra, un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, care este cunoscut pentru strazile sale inguste, cladirile unice si pietele locale. Zanzibar este, de asemenea, renumit pentru plantatiile sale de mirodenii si pentru oportunitatea de a merge intr-un tur de condimente pentru a afla si a gusta condimente exotice, cum ar fi cuisoare, nucsoara si scortisoara. In plus, vizitatorii pot merge intr-o excursie de vizionare a delfinilor si a balenelor, pot face o croaziera Dhow pitoreasca la apus de soare sau pot face scufundari si snorkeling pentru a descoperi viata marina vibranta. Cu istoria sa bogata, frumusetea naturala uimitoare si diversitatea culturala, Zanzibar este o destinatie de vizitat obligatoriu pentru oricine cauta o escapada tropicala

Video Zanzibar, Tanzania, vazut de sus

Harta Zanzibar, Tanzania

Solicita oferta