20px

OFERTA VACANTE EXOTICE ZANZIBAR, TANZANIA 2021

VACANTA DE 1 IUNIE IN ZANZIBAR
Tarif pentru 2 persoane de la: 1658

OFERTE SI REZERVARI VACANTA ZANZIBAR TANZANIA 2021
Sejururi 7 nopti la destinatie, Zanzibar - Tanzania

Plecari: Vacanta 1 Iunie 2021 Zanzibar
(click pentru oferta)

Tarifele prezentate sunt pentru doua persoane!

Click pentru oferta de hoteluri si sejururile aferente vacanta Zanzibar 2021
Pentru alte perioade de calatorie, va rugam sa ne solicitati oferta sau click AICI

Pachetele includ:

- bilete avion Bucuresti - Zanzibar - Bucuresti (escala Abu Simbel);
- cazare la hoteluri de 4* si 5*;
- 7 nopti cazare
- regimul de masa specificat in oferte
- transferuri aeroport Zanzibar-hotel-aeroport Zanzibar;

Orar de zbor (escala Abu Simbel):

TUR
Bucuresti - Abu Simbel (Egipt) 23:55 - 03:30 (+1)
Abu Simbel - Zanzibar 04:30 - 09.05
RETUR
Zanzibar - Abu Simbel (Egipt) 18:00 - 22:35
Abu Simbel - Bucuresti 23:35 - 03:15 (+1)

Informatii calatorie Tanzania-Zanzibar in contextul Covid-19

CONDITII DE INTRARE/IESIRE PE/DE PE TERITORIUL NATIONAL AL REPUBLICII UNITE TANZANIA:
UPDATE:

Incepand din data de 15 martie 2021, pasagerii care calatoresc cu Qatar Airways din Tanzania (DAR, ZNZ, JRO) NU MAI trebuie sa prezinte un test PCR negativ pentru COVID.
Este necesara prezentarea la aeroport a unei declaratii semnate - Click aici. Pasagerilor care nu detin aceste documente le va fi refuzata imbarcarea.Copiii sub 12 ani sunt exceptati atunci cand calatoresc impreuna cu familia.

Laboratoare autorizate:

-          The National Public Health Laboratory Mnazi Mmoja Government Hospital
-          The National Public Health Laboratory (NPHL), Mabibo langa TFDA si Benjamin Mkapa EPZ Government Laboratory.
 

Centre de recoltare autorizate:
-          Mount Meru Hospital (Arusha)
-          Arusha Lutheran Center Referral Hospital (Selian) – (Arusha)
-          Fame Medical Health Center (Karatu)
-          Hai District Hospital (Kilimanjaro)
-          Mawenzi Referral Hospital (Kilimanjaro)
-          KCMC Referral Hospital (Kilimajaro)
 

Incepand cu data de 5 august 2020, toti pasagerii, straini sau rezidenti, care sosesc sau pleaca in/din Tanzania vor fi supusi unei verificari amanuntite COVID-19 si vor trebui sa completeze un formular pus la dispozitie de compania aeriana, maritima sau terestra cu care calatoresc.

  • Pasagerii, cetateni straini sau rezidenti, pentru care tarile de origine sau compania aeriana cu care calatoresc le solicita un test negativ pentru infectia cu COVID-19 pentru permiterea calatoriei, vor trebui sa prezinte rezultatul acestui test si la sosirea in Tanzania.
  • Pasagerii care prezinta simptome ale infectiei cu COVID-19 vor fi supusi unui control amanuntit si pot fi testati pentru infectia cu COVID-19 (test molecular tip RT-PCR).
  • Cetatenii romani care intentioneaza sa calatoreasca in Tanzania sunt sfatuiti sa solicite informatii suplimentare privind conditiile de intrare in aceasta tara de la companiile aeriene.

 EXCEPTII SI PREVEDERI PRIVIND TRANZITUL:

  • Transportul intern rutier si feroviar nu este afectat.

 MASURI PE PLAN INTERN:

  • S-a instituit control la granitele terestre, aeriene si maritime in vederea implementarii masurilor de restrictie in contextul actual.
  • Cetatenii straini trebuie sa respecte masurile de preventie impuse de autoritatile tanzaniene, spre exemplu cele privind igiena (spalatul frecvent al mainilor), purtarea mastilor si respectarea distantarii sociale.
  • S-au impus masuri privind transportul in comun, prin reducerea numarului de calatori carora li se permite accesul intr-un mijloc de transport, precum si implementarea unor masuri specifice de igiena.
  • Cetatenii pot apela numarul de urgenta 199, in caz de necesitate.

Date de contact ale misiunilor Romaniei in Kenya (in Tanzania nu exista misiune) - AICI.

vezi mai mult

Tanzania, oficial Republica Unita a Tanzaniei, este o tara in estul Africii care este marginita de Kenya si Uganda in nord, Ruanda, Burundi si Republica Democrata Congo in vest si Zambia, Malawi si Mozambic in sud. In partea de est este marginita de Oceanul Indian. Denumirea tarii provine de la combinatia dintre Tanganika, care este teritoriul principal, si Zanzibar, tarmul arhipelagului. Cele doua foste colonii britanice unite in 1964, au format Republica Unita Tanganika si Zanzibar, care in acelasi an a fost redenumita Republica Unita a Tanzaniei. In 1996 oficialitatile guvernamentale au fost transferate din Dar es Salaam la Dodoma, care a devenit astfel capitala politica a tarii. Insa, Dar es Salaam ramane principalul centru comercial.

Zanzibar este un arhipelag de langa coasta de est africana, in Oceanul Indian, la cca 41 km de coasta Tanzaniei si la 6 grade sud de Ecuator. Este alcatuit din mai multe insule mici si doua insule mari, cea principala cu acelasi nume Zanzibar (1.658 km²) si in nord insula Pemba (984 km²). Zanzibar este un teritoriu autonom ce apartine de Tanzania. Capitala a preluat denumirea insulei principale - Zanzibar City fiind renumita pentru orasul vechi Stone Town.

Economia insulei se bazeaza pe cultivarea mirodeniilor (cuisoare, scortisoara, piper si nuca muscat), ca si diferite preparate cosmetice si farmaceutice obtinute din alge.

Coasta de vest a Zanzibarului este fragmentata de existenta recifelor de corali, avand o plaja de nisip ingusta, langa tarm apa fiind adanca; coasta de est, nefiind fragmentata, este expusa unei actiuni intense a valurilor si mareelor. Teritoriul de vest al insulei este deluros (max. 135 m inaltime) cu depresiuni mlastinoase si ape curgatoare numeroase ca Zingwe-Zingwe si Der Mwera. Datorita aluviunilor aduse, solul este roditor, pe cand teritoriul de est al insulei este neted si neroditor

Video Zanzibar vazut de sus
Solicita oferta