20px

OFERTA VACANTE EXOTICE ZANZIBAR, TANZANIA 2022

VACANTE EXOTICE ZANZIBAR-TANZANIA 2022
OFERTE CHARTER AVION
Tarife pentru doua persoane/ sejur, de la: 204564

OFERTE SI REZERVARI VACANTA CHARTER ZANZIBAR TANZANIA 2022
Sejururi 7 nopti la destinatie, Zanzibar - Tanzania

Plecari: IUNIE pana in SEPTEMBRIE 2022
(click pentru oferta)

Tarifele prezentate sunt pentru doua persoane!

Click pentru oferta de hoteluri si sejururile aferente vacanta Zanzibar 2022

Informatii calatorie Zanzibar in contextul Covid-19

RESTRICTII DE INTRARE PE TERITORIUL NATIONAL:
- Incepand cu luna august 2020, toti pasagerii, cetateni straini sau rezidenti, care sosesc sau pleaca in/din Tanzania vor fi supusi unei verificari amanuntite COVID-19 si vor trebui sa completeze un formular disponibil pe pagina de internet: https://afyamsafiri.moh.go.tz/.
Persoanele care sosesc in acest stat trebuie sa completeze formularul cu cel putin 24 de ore anterior intrarii in Tanzania.
- Incepand cu data de 4 mai 2021, toti pasagerii, cetateni straini sau rezidenti, trebuie sa prezinte la intrarea in Tanzania un test molecular tip PCR cu rezultat negativ pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maximum 72 de ore anterior sosirii in acest stat.
- Cetatenii straini si rezidentii care sosesc in Tanzania sau parasesc acest stat pot fi testati aleatoriu (prin sondaj), pe cheltuiala proprie, pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, inclusiv pasagerii care sunt in tranzit spre alte destinatii (test rapid, costul acestuia fiind de 25 USD).
- Cetatenii romani care intentioneaza sa calatoreasca in Tanzania sunt sfatuiti sa solicite informatii suplimentare privind conditiile de intrare/iesire in/din aceasta tara de la companiile aeriene.

Pachetele includ:

- bilete avion Bucuresti - Zanzibar - Bucuresti;
- cazare la hoteluri de 4* si 5*;
- 7 nopti cazare
- regimul de masa specificat in oferte
- transferuri aeroport Zanzibar-hotel-aeroport Zanzibar;

Servicii optionale:

* Excursii optionale si intrarile la obiective;
* Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului;
* TEST PCR (OBLIGATORIU) efectuat cu cel mult 72 ore inainte de imbarcare!

Tanzania, oficial Republica Unita a Tanzaniei, este o tara in estul Africii care este marginita de Kenya si Uganda in nord, Ruanda, Burundi si Republica Democrata Congo in vest si Zambia, Malawi si Mozambic in sud. In partea de est este marginita de Oceanul Indian. Denumirea tarii provine de la combinatia dintre Tanganika, care este teritoriul principal, si Zanzibar, tarmul arhipelagului. Cele doua foste colonii britanice unite in 1964, au format Republica Unita Tanganika si Zanzibar, care in acelasi an a fost redenumita Republica Unita a Tanzaniei. In 1996 oficialitatile guvernamentale au fost transferate din Dar es Salaam la Dodoma, care a devenit astfel capitala politica a tarii. Insa, Dar es Salaam ramane principalul centru comercial.

Zanzibar este un arhipelag de langa coasta de est africana, in Oceanul Indian, la cca 41 km de coasta Tanzaniei si la 6 grade sud de Ecuator. Este alcatuit din mai multe insule mici si doua insule mari, cea principala cu acelasi nume Zanzibar (1.658 km²) si in nord insula Pemba (984 km²). Zanzibar este un teritoriu autonom ce apartine de Tanzania. Capitala a preluat denumirea insulei principale - Zanzibar City fiind renumita pentru orasul vechi Stone Town.

Economia insulei se bazeaza pe cultivarea mirodeniilor (cuisoare, scortisoara, piper si nuca muscat), ca si diferite preparate cosmetice si farmaceutice obtinute din alge.

Coasta de vest a Zanzibarului este fragmentata de existenta recifelor de corali, avand o plaja de nisip ingusta, langa tarm apa fiind adanca; coasta de est, nefiind fragmentata, este expusa unei actiuni intense a valurilor si mareelor. Teritoriul de vest al insulei este deluros (max. 135 m inaltime) cu depresiuni mlastinoase si ape curgatoare numeroase ca Zingwe-Zingwe si Der Mwera. Datorita aluviunilor aduse, solul este roditor, pe cand teritoriul de est al insulei este neted si neroditor

Video Zanzibar vazut de sus

Harta Zanzibar, Tanzania

Solicita oferta