Complexul Club Dunarea este situat in partea de sud a statiunii Eforie Nord, in apropierea garii, la jumatatea distantei dintre Marea Neagra si Lacul Techirghiol.

Facilitati hotel: 245 camere duble standard, 30 camere duble superior, 32 de camere triple si 8 apartamente (la parter), dispuse in 6 cladiri parter, 11 cladiri P+1E, 6 cladiri P+2, 3 locuri de joaca si animatie pentru copii, seif la receptie, restaurant cu terasa (650 locuri), bar (la restaurant, piscina si plaja), piscina exterioara (pentru adulti si copii), jacuzzi exterior, parcare proprie (40 locuri), parcare domeniu public (100 locuri), plaja privata in zona Belona, Wi-Fi in locurile publice (receptie, restaurant), sali de conferinta.

Facilitati camere: balcon sau terasa, baie proprie, TV, AC, uscator de par, racitor.

~
Servicii incluse: cazare cu mic dejun in regim bufet suedez. Servicii gratuite: transfer la plaja privata a complexului in perioada 20.06-10.09.2021, sezlonguri gratuite la plaja complexului (cate 2 sezlonguri/camera dubla standard sau superioara si cate 3 sezlonguri/camera tripla sau apartament), Wi-Fi la piscina si restaurant, parcare gratuita si nepazita (in limita locurilor disponibile), acces la piscina, jacuzzi, sezlonguri gratuite la piscina in limita disponibilitatii, locuri amenajate de joaca pentru copii. Informatii suplimentare: - in cazul in care se opteaza pentru pranz si/sau cina sau in perioadele in care acestea sunt obligatorii, mesele principale se servesc pe baza de card valoric in sistem autoservire. - Pentru a beneficia de toate serviciile incluse sau gratuite oferite de Club Dunarea purtarea bratarilor de identificare este obligatorie. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse: cazare cu mic dejun in regim bufet suedez.

Servicii gratuite: transfer la plaja privata a complexului in perioada 20.06-10.09.2021, sezlonguri gratuite la plaja complexului (cate 2 sezlonguri/camera dubla standard sau superioara si cate 3 sezlonguri/camera tripla sau apartament), Wi-Fi la piscina si restaurant, parcare gratuita si nepazita (in limita locurilor disponibile), acces la piscina, jacuzzi, sezlonguri gratuite la piscina in limita disponibilitatii, locuri amenajate de joaca pentru copii.

Informatii suplimentare:
- in cazul in care se opteaza pentru pranz si/sau cina sau in perioadele in care acestea sunt obligatorii, mesele principale se servesc pe baza de card valoric in sistem autoservire.
- Pentru a beneficia de toate serviciile incluse sau gratuite oferite de Club Dunarea purtarea bratarilor de identificare este obligatorie.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Tarife vacanta Club Dunarea - Inscrieri Timpurii 28.02.2021, Eforie Nord - Romania

Solicita oferta