Situată în Rhodos Town, Elite Hotel este o proprietate care oferă unități de cazare cu aer condiționat și un restaurant. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este posibilă pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

Sunt disponibile 48 camere. Fiecare cameră dispune de cană-fierbător. Camerele luminoase de la Elite Hotel sunt dotate cu gresie sau parchet, aer condiționat, Tv și seif. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Fiecare unitate de cazare are frigider.

La Elite Hotel oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare à la carte. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. Pentru cei cu anumite nevoi de nutriție, Elite Hotel oferă meniuri pentru diete speciale.

 

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje, un seif și Tv în spațiile comune.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Rodos, situat la o distanță de 13 km.

Cele mai apropiate atracții de Elite Hotel sunt: Santa Maria della Vittoria - 300 m, Acvariul din Rhodos - 300 m, Palatul Guvernatorilor - 400 m.

vezi mai multe

Tarife vacanta Elite Hotel, Rhodos Town - Akti Olountos

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta