Charter Paris - Victoria Palace Hotel Paris, cu plecare din Bucuresti

Hotelul Victoria Palace se află la 250 de metri de artera Rue du Cherche-Midi, care datează din secolul al XVIII-lea, și la 750 de metri de gara Montparnasse și magazinul universal Le Bon Marché. Acest hotel oferă WiFi gratuit in intreaga proprietate.

Hotelul Victoria Palace pune la dispoziție camere spațioase, izolate fonic, cu birou și TV cu ecran plat, unele cu zonă de relaxare. Fiecare cameră și suită este prevăzută cu aer conditionat și seif pentru laptop. Se asigură halate de baie, papuci și articole de toaletă gratuite.

Hotelul Victoria Palace servește in fiecare dimineață un mic dejun in sala de mic dejun. De asemenea, oaspeții pot savura un mic dejun continental in intimitatea propriei camere. Oaspeții pot savura o băutură in timp ce citesc ziarele din camera lor. Proprietatea are sală de conferințe și oferă atat serviciu de concierge, cat și un centru de afaceri.
Oaspeții pot utiliza tableta pusă la dispoziție de hotel pentru a obține informații despre piețele locale, meșteșugari si numeroși artizani și magazine independente pe care le pot explora in zonă.

Recepția cu program non-stop de la Victoria Palace are birou de turism si serviciu de bilete. Grădinile Luxemburg sunt situate la 850 de metri. Cartierul Saint-Germain-des-Prés se află la 1 km de proprietate, iar Musée d’Orsay este situat la 1,9 km. Aeroportul Paris-Orly se află la 14,5 km.

vezi mai multe

Tarife vacanta Victoria Palace Hotel Paris, Paris - Franta

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta