Charter Zanzibar - Zanzibar Palace Hotel, cu plecare din Bucuresti

Hotelul Zanzibar Palace este situat in localitatea Stone Town de pe insula Zanzibar. Oferă suite decorate individual, cu acces gratuit la conexiunea WiFi. Plaja, unde oaspeții pot desfășura activități nautice se află la 1 km de hotel.

Toate suitele au decor arăbesc, britanic și tipic insulei Zanzibar si au pardoseală cu gresie. Fiecare dintre ele include o zonă de relaxare cu TV cu ecran plat și telefon. Unele suite au balcon si terasă la soare cu o cadă cu hidromasaj.

Restaurantul Palace oferă zilnic un mic dejun tip bufet, iar seara sunt puse la dispoziție specialităti à la carte realizate cu ingrediente proaspete. Barul și restaurant oferă o varietate mare de vinuri.

La cerere, centrul spa de la Zanzibar Palace pune la dispoziție masaje terapeutice relaxante. Biroul de turism al hotelului poate organiza excursii in zonă și activități, toate la un cost suplimentar. La magazinul de cadouri există suveniruri memorabile.

Grădinile Forodhani si vechea cetate se află la 4 minute de mers pe jos de Zanzibar Palace. La Aeroportul Abeid Amani Karume se ajunge cu mașina in 10 minute. La cerere poate fi oferit un serviciu de transfer de la/la aeroport.

vezi mai multe

Tarife vacanta Zanzibar Palace Hotel, Zanzibar City - Tanzania

×

Reducere 10 euro/rezervare!

Valabil numai pentru rezervarile online, pana la 06.02.2023
Pentru pachete charter avion/autocar sau circuit: Introduceti codul “pachet” (fara ghilimele) in pagina de rezervare, in campul “Adauga un cupon de reducere“
Pentru cazari individuale: Introduceti codul “hotel” (fara ghilimele) in pagina de rezervare, in campul “Adauga un cupon de reducere“

Solicita oferta