Plecare Duminica Palazzine 7 nopti sejur Albania | Autocar 2021


Descriere :

Le Palazzine Hotel 4*, este un hotel cu o pozitie de invidiat, elegant si modern. Cu un designul contemporan și atmosfera calda, prietenoasa, cu serviciile foarte bune de cazare si masa si facilitatile moderne, este alegerea perfecta pentru aventurile de vacanta.

 

 


Localizare:

Hotelul Le Palazzine se află în Vlorë, chiar pe malul mării, la 5 km de Kuzum Baba si la 6km de Piața Steagului și de Muzeul istoric.

 


Facilitati hotel:

Hotelul pune la dispozitie receptie, lobby, parcare, Wi-Fi, restaurant, bar, room service, snack bar, piscina, centru de schimb valutar, ATM, terasa, gradina, loc de joaca pentru copii.

 


Facilitati camere:

Camerele sunt elegant decorate, confortabile, prevazute cu aer condiționat, TV prin satelit și balcon cu vedere la mare, minibar, baie cu produse de toaleta, balcon.

 Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Promo/Economy Rooms – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din ofertă doar că în unele situații pot apărea anumite inconveniente cum ar fi: poziționarea în zone nefavorabile (de exemplu: clădiri anexe, parter, pe colț, etc.), pot avea dimesiuni mai mici, fără balcon sau pot avea vederea obstrucţionată.

vezi mai multe

Transport autocar clasificat pentru curse internationale;

7 nopti cazare si masa conform hotel;

Insotitor de grup;

Asistenta turistica pe perioada sejurului.

vezi mai multe

Asigurare Travel (medicala+storno) - recomandata;

Taxele de intrare la obiectivele turistice;

Alte taxe si cheltuieli personale;

Programele optionale pe perioada sejurului.

vezi mai multe

Tarife vacanta Palazzine Hotel, Vlore - Albania

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta